Geçit United Nihayet!

Gecenin ilk maçında Geçit United ile Sadıçlar Fc takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı 0-0 sona eren maçta kazanan 5 2 lik Geçit United takımı oldu ve şanssızlıklarını kırıp yeni bir sayfa açarak yükselişe geçtiler.
Kazanma Faktörleri:
Geçit United takımı maça atak bir oyunla başlamasına rağmen ilk yarıda son vuruşlarda çok şanssızlardı. Sadece İbrahim ile yarıda 4 5 tane yüzde yüz pozisyondan sonuç alamazken diğer oyuncular da net fırsatlardan gol çıkaramadı. Takım halinde çok atak bir oyun oyun sergilemelerine rağmen net pozisyonları değerlendirememeleri skor üretememelerine sebep oldu. 2. yarıda rakip savunmanın oyundan düşmesiyle golleri bulmaya başlayan ekip sahadan farklı bir skorla galip ayrıldı. Geçen haftalardaki çok istekli bir oyun sergileyen ekip şanssızlığını bu maçta kırarken yükselen performanslarını bu sefer skora yansıtmayı başardılar, haklı bir galibiyet aldılar diyebiliriz. Yunus orta alanda oyunu iyi kurarken attığı gollerle skora ciddi katkı sağladı, kaleci Ahmet kurtarışlarıyla yine takımına güven verirken Ferhat özellikle orta alanda kritik hamleleri ve çaldığı toplarla maçın gizli kahramanlarından oldu, Fırat da başarılı oyununu 2 golle süsledi.
Kaybetme Faktörleri:
Sadıçlar takımı eksikleri olduğu için maça iyi başlayamazken istedikleri oyunu bir türlü sahaya yansıtmadılar. Pozisyon bulmakta güçlük çeken ekip belki de lig kariyerlerindeki pozisyon anlamında en kısır maçı yaşarken takım için uyumsuzluk skora da yansıdı ve gol bulmakta oldukça zorlandılar. 2. yarıda yedileri gollerle tamamen oyundan düşen ekip maça erken havlu atarken rakibe çok da direnemedi ve açılan farkı önleyemediler. Eksik oyuncuların yokluğu ciddi anlamda hissedilirken orta alanda oyun kurmakta zorlandılar, ve rakip kaleye yeteri kadar şut çekmemeleri de mağlubiyette en büyük etkendi, savunmada da dağınık bir görüntü sergilemeleri rakibe çok pozisyon vermelerine sebep oldu.
Maçın Adamı: Yunus
Maçın Gümüş Adamı: Ferhat
Maçın Kalecisi: Ahmet
Maçın Defansı: Ferhat
Maçın Ortasahası: Fırat
Maçın Forveti: Yunus
Maçın Golü: Yunus
Maçın Centilmeni: Emre