Piramit Fc Güle Oynaya Kazandı

Günün ilk maçında ligin yeni 2 takımlarından Piramit Fc ile Beyaz Bursa takımları karşı karşıya gelirken maçı ilk dakikadan son dakikaya kadar üstün götüren ekip Piramit Fc takımı oldu. İlk yarı çok etkisiz kalan Beyaz Bursa takımı savunmasında açıklar da verince ilk yarı 7-3 Piramitler Fc takımının üstünlüğü ile geçildi. 2.yarı 2 ekipte çok rahat bir oyun ortaya koyarken antrenman maçıymış gibi 2 tarafta oldukça eğlenerek ve oyundan zevk alarak dostça mücadele içinde birbirlerini kırmadan maçı sonlandırdılar. Bitiş düdüğü çaldığında tabelada Piramitler takımının 11-5 maçı kazandığı yazıyordu.

Kazanma Faktörleri

Maça oldukça efektif başlayan Piramitler takımı etkili oyuncuları ile sonuca giderken ilk yarıyı 7-3 önde tamamladı. 2.yarı çok daha rahat bir oyun ortaya koyan Piramitler takımı çok daha farklı bir skor ile kazanacağı maçı 11-5 kazandı. Kalede tam bir kaos hakim olurken bu maçta kaleciye fazla iş düşmemesi ile sıkıntı yaşamayan Piramitler Fc takımı ilerleyen maçlarda sabit bir kaleci ayarlayamazlarsa çok büyük sıkıntılara girebilirler. Buna rağmen kalede en iyi performans gösteren kişi Meteydi. Savunma olarak oldukça iyi bir mücadele ortaya koyan ekip farkın açılması ile savunmayı boşlarken savunmada görev alan Eren savunmanın bel kemiğiydi. Son dakikaya kadar takımının savaşan tek ismi olan Eren takımının rahat bir maç çıkarmasını sağlayan kişiydi. İleride çok rahat sonuca giden ekipte Emre takımının ataklarını yönlendirirken oyun görüşü ile fark yarattı. Attığı kritik paslar ile bir çok asist yapan Emre çok iyi bir maç çıkardı. Maçın yıldızı ise Aliydi. Bitiriciliği ve sert şutları ile dikkat çeken Ali takımının en önemli gol silahıydı ve bunu 8 gol atarak kanıtladı.

Kaybetme Faktörleri

Maça temkinli başlayan Beyaz Bursa takımı golü yiyene kadar oyuna ortaktı, fakat golü yedikten sonra Beyaz Bursa takımı hemen dağıldı ve kalesinde ard arda goller gördü. İlk yarıyı 6-3 kapatarak umutlansalar da 2.yarının başlarında kalelerinde gördükleri goller ile iyice maçtan kopan ekip maçı 11-5 kaybetmekten kurtulamadı. Kalesi rakibi gibi tam bir kaos hakim olan ekipte kaleci sıkıntısı olmasaydı, belki de maçı kazanabilirlerdi. Defansta çok çabuk dağılan Beyaz Bursa takımında Hamza savunmada çok ağır kalırken Faruk ise çok fazla top kaybı yaptı. İleride zaman zaman güzel ataklar geliştirseler de maçın genelinde ileride topu tutamayan Beyaz Bursa takımında Abdurrahman ve Taha attıkları 2’şer gol ile takımlarını umutlandırsalar da takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamayınca farklı yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Ali

Maçın Gümüş Adamı:Emre

Maçın Golü:Ali

Maçın Kalecisi:Mete

Maçın Defansı:Eren

Maçın Ortasahası:Emre 

Maçın Forveti:Ali

Maçın Centilmeni:Taha