Greenboys Kupada da İddialı!

Master Cup A grubu ilk maçında Bağlarbaşı City ile Greenboys takımları karşı karşıya gelirken son bölümlere kadar büyük çekişme içinde geçen maçta kazanan Greenboys takımı oldu ve gruba galibiyetle başladı.
Kazanma Faktörleri:
Greenboys takımı rakibe göre hücum hattında daha etkili olan taraf olurken daha net pozisyonlar buldular ve ilk 30 35 dakika zorlansalar da son bölümlerde buldukları gollerle maçtan galibiyetle ayrılmasını bildiler. İlk yarıda Eren ‘in sakatlığı takımı olumsuz etkilerken önceki maçlara bakışla zorlandıklarını ve istedikleri oyunu oynayamadığını söyleyebiliriz. Buna rağmen Oktay Burak Mert gibi önemli hücum silahlarını iyi kullandılar ve hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Mert attığı 4 golle geceye damgasını vuran isim olurken Oktay orta alanda oyunu yine iyi kurdu, Burak mücadelesi ile takımın en çok top kazanan ismiydi, kaleci Onurcan da kalesinde yine güven verdi.
Kaybetme Faktörleri:
Bağlarbaşı City takımı maç boyunca iyi bir performans sergilerken rakiplerinin Yıldırım Konferans lideri olduğu ve form durumu göze alındığında oldukça başarılı bir maç çıkardılar diyebiliriz. Eski maçlara bakışla daha derli toplu bir görüntü sergileyen ekip ilk maçtan mağlubiyetle ayrılsalar da gruptan çıkabilecek bir potansiyeli olduğunu gösterdiler. Son bölüme kadar maça ortak olan ekip skor 4 3 ken net pozisyonlardan sonuç alamazken kalelerinde gördükleri gollerle son bölümlerde maça havlu attılar. Emircan takımın gücünü arttırırken Emirhan orta alanda yine takımın en etkili ismiydi, Furkan da attığı 2 golle takımın en skorer ismi oldu.
Maçın Adamı: Mert
Maçın Gümüş Adamı: Burak
Maçın Kalecisi: Onurcan
Maçın Defansı: Mert
Maçın Ortasahası : Burak
Maçın Forveti: Oktay
Maçın Golü: Burak
Maçın Centilmeni: Onurcan