Geçit United Yenilmezliği 9 Maça Çıkardı!

Günün 2.maçında Geçit United ile Çernobil takımları karşı karşıya geldi. Geçit takımı erken bir gol ile öne geçmeyi başarırken geriye düşen Çernobil takımı rakibin kendi kalesine golü atması ile hemen skoru eşitledi, sonrasında ise art arda goller ile öne geçti. İlk yarı Geçit takımı 1-0 öne geçse de ilk yarı 3-1 Çernobil takımının üstünlüğü ile geçildi. 2.yarının başında golü bulan Geçit United farkı 1’e indirmeyi başardı. Geçit takımı uzun süre maçı geride götürse de son anlarda rakibin oyundan düşmesi ile önce beraberliği sonrasında ise son dakika golü ile maçı 4-3 kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça fırtına gibi bir başlangıç yapan Geçit United takımı kendi hataları nedeniyle ilk yarıyı 3-1 geride tamamlarken 2.yarı çok iyi bir reaksiyon göstererek maçı zor da olsa 4-3 kazanmayı başardı. Kalede görev alan Fırat ilk yarı kalesinde basit hatalar yaparken 2.yarı kalesinde adeta devleşti ve kalesini gole kapatarak maçı takımına getirdi. Savunmada ilk yarı dağınık bir görüntü çizen ekip 2.yarı kaptan Ahmet’in kendine gelmesi ile savunmayı toparladı. Ahmet 2.yarı rakibin çoğu atağını başlamadan bitirirken takım arkadaşlarının açıklarını çok iyi kapattı. İleride oldukça efektif olan ekip rakibin son dakikalarda oyundan düşmesi ile goller bulurken Celal maç boyunca takımının ataklarını şekillendirirken akıl dolu pasları ile kilidi açan isimdi. Maçın yıldızı olan Yunus ise muazzam bir maç çıkarırken bitiriciliği ve tekniği ile göz doldurdu. Maçın son dakikalarında bulduğu goller ile maçı takımına getiren Yunus bu akşam çok büyük oynadı. İlk yarıyı geride tamamlamalarına rağmen oyundan kopmayan ekip son dakika golü ile galibiyete uzandı.

Kaybetme Faktörleri
Maça etkili bir başlangıç yapamayan ekip ilk yarı geriye düşse de çok iyi bir reaksiyon göstererek ilk yarıyı 3-1 önde tamamlamayı başardı. 2.yarının başında kalesinde golü görmelerine rağmen oyun disiplininden kopmayan ekip skoru son anlara kadar korusalar da son anlarda kondisyonları tükenince oyundan düştüler ve son dakika golü ile maçı kaybettiler. Kalede görev alan Servet çok iyi bir maç çıkarırken kurtarışları ile takımını ayakta tutan isimdi. Son dakikalarda yediği gollerde ise yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada zaman zaman açıklar veren ekipte savunma genel olarak derli topluydu. Savunmanın bel kemiği olan Abdülkerim maç boyunca savunmasını terk etmezken takım arkadaşlarının kademelerine çok iyi girdi. İleride etkili oyuncuları ile sonuca giden ekipte Naim takımının ataklarını şekillendirirken fiziğini çok iyi kullandı. Hasan ise savunma ağırlıklı bir oyun ortaya koysa da zaman zaman ileriye çıkarak ataklara da destek oldu. Takımının gol yükünü çeken Mustafa ise bitiriciliği ile dikkat çekerken pozisyon bilgisi ile golü adeta kokladı. Maçın başlarında geriye düşmelerine rağmen oyundan kopmayan ekip 2.yarı savunmaya çekilince maçı kaybettiler.

Maçın Adamı:Yunus
Maçın Gümüş Adamı:Mustafa
Maçın Golü:Yunus
Maçın Kalecisi:Fırat
Maçın Savunması:Ahmet
Maçın Orta sahası:Mustafa
Maçın Forveti:Yunus
Maçın Centilmeni:Servet