Çernobil Zorlanmadan Kazandı

Günün son maçında Çernobil ile Vasco takımları karşı karşıya geldi. Maça çok hızlı bir giriş yapan Çernobil ilk dakikalarda bulduğu gol ile öne geçmeyi başarırken Vasco takımı ise ileride bir türlü sonuca gidemedi ilk yarı 3-0 Çernobil takımının üstünlüğü ile geçilirken 2.yarı Vasco takımı baskılı başlasa da bu baskıyı üstünden hemen atan Çernobil takımı maçı 6-1 kazanmayı başardı.

Kazanma Faktörleri
Maça çok hızlı bir giriş yapan Çernobil takımı ilk dakikadan skor üstünlüğünü eline alarak maçı 6–1 kazanmayı başardı. Kalede görev alan Servet kusursuz bir maç çıkarırken kurtarışları ile takımının rahat bir maç çıkarmasını sağlayan kişiydi. Savunmada kenetlenen ekip birbirlerinin hatalarını çok iyi telafi ederken Ömer savunmanın bel kemiğiydi. Savunmada rakibin her ayağına ayağını sokan Ömer hava toplarında da oldukça etkiliydi. İleride çok efektif bir maç çıkaran Çernobil takımında Naim takımının dinamosu gibiydi. 2.yarı kırmızı kart görerek takımını eksik bıraksa da oldukça etkili bir maç çıkaran Naim sahada kaldığı sürece takımının en iyilerinden biriydi. Takımının ve maçın yıldızı olan Mustafa ise maçın kilidini erken açarken attığı goller ile takımını rahatlatan kişiydi. İlk dakikadan itibaren maçın temposunu ayarlayan ekip maçı zorlanmadan kazanmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça kalelerinde şok bir gol yiyerek başlayan Vasco takımı dakikalar ilerledikçe oyuna ortak olsa da bir türlü golü bulamadı. Golü bulamadıkları için savunmada da açıklar veren ekip ilk yarıyı 3-0 geride tamamlarken 2.yarı golü bulsa da savunmada bir türlü dikiş tutturamayınca maçı 6-1 kaybettiler. Kalede görev alan Kaan refleksleri ile dikkat çekerken kalesinde 6 gol görse de bir çok kurtarışa imza attı. Savunmada çok çabuk oyundan düşen ekipte Emre maç boyunca savunmasını terk etmezken maçın genelinde yalnız kaldı. İleride bal yapmayan arı gibi olan Vasco takımı hücumları bir türlü sonuçlandıramazken Mert A. takımının ataklarını şekillendiren isimdi. Tekniği ve hızı ile dikkat çeken Mert arkadaşlarına verdiği güzel paslardan sonuç alamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Takımının tek golüne imza atan Sezer ise takımını umutlandıran gole imza atsa da maçın genelinde bekleneni veremedi. Rakibin tecrübesi karşısında eli kolu bağlanan ekip maçı farklı bir skor ile kaybetmekten kurtulamadı.

Maçın Adamı:Mustafa
Maçın Gümüş Adamı:Ömer
Maçın Golü:Mustafa
Maçın Kalecisi:Servet
Maçın Savunması:Ömer
Maçın Orta sahası:Naim
Maçın Forveti:Mustafa
Maçın Centilmeni:Mert