Malikhane İlk Yarıdan Fişi Çekti

Günün ilk maçında Sadıçlar ile Malikhane takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 ekipte oldukça etkili başlarken ilk dakikalar karşılıklı goller ile geçildi ve 12.dakikada skor 2-2 oldu. Bu skordan sonra ilk yarının kalan dakikalarında tek kale oynayan Malikhane takımı art arda goller ile farkı açarken ilk yarı 5-2 Malikhane takımının üstünlüğü ile geçildi. 2.yarıya golle başlayan Sadıçlar farkı 2’ye düşürmeyi başarsa da bir türlü aradığı golleri bulamayan ekip oyundan düşerken Malikhane takımı ise ilk yarı bulduğu farkı korumayı başararak maçı 6-1 skor ile kazanmayı başardı.

Kazanma Faktörleri
Maça oldukça etkili başlayan ekip kalesinde goller görse de maç boyunca geri düşmedi ilk yarının sonlarına doğru skor üstünlüğünü iyiden iyiye eline alan ekip ilk yarıyı 5-2 önde tamamlamayı başarırken 2.yarının başında kalesinde golü görse de ilk yarı bulduğu farkı koruyan ekip maçı kazanmayı başardı. Kalede görev alan Oğuz kalesinde kritik kurtarışlara imza atarken maç boyunca takım arkadaşlarını uyardı. 2.yarının başında yaptığı hata ile basit bir gol yiyen Oğuz genel olarak iyi bir performans sergiledi. Savunmada ilk dakikalarda açıklar veren ekip ilerleyen dakikalarda çok iyi kenetlenirken Emre savunmanın bel kemiğiydi. Maç boyunca savunmasını terk etmeyen Emre rakibin çoğu atağını başlamadan bitirdi. İleride etkili oyuncuları ile sonuca gitmeyi başaran Malikhane takımında Sunay takımının ataklarını yönlendirirken oyun görüşü ile maçın kilidini açan isimdi, oldukça etkili paslar atan Sunay oldukça etkiliydi. Yaşar savunmada görev alsa da zaman zaman ileriye çıkarak skora 2 gol ile katkı sağlamayı başardı. Takımının skor yükünü çeken Volkan ise attığı goller ile maçı koparırken bitiriciliği ve pozisyon bilgisi ile fark yarattı. İlk dakikadan itibaren oyunun kontrolünü elinde tutan ekip zaman zaman zorlansa da maçı kazanmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça rakibi gibi etkili başlayan ekip 2 kez geriye düşse de skoru hemen eşitlerken sonraki dakikalarda oyundan düşen Sadıçlar ilk yarıyı 5-2 geride tamamlarken 2.yarının başında golü bularak umutlanan ekip farkı azalatacak golü bir türlü bulamazken maçı kaybetmekten kurtulamadı. Kalede görev alan Fatih güzel kurtarışlara imza atsa da kalesinde maç boyunca bir çok tehlikeli pozisyon gördü. Savunmada çok çabuk dağılan ekipte Barış maç boyunca savunmasını terk etmezken genel olarak yalnız kaldı. İleride bal yapmayan arı gibi olan ekipte Emre takımının dinamosu gibiydi. Hem savunmada hemde hücumda basmadık yer bırakmayan Emre sahanın en çok koşan ismiydi. İleri uçta görev alan Selim ise ilk yarı takımını ayakta tutmaya çalışırken. 2.yarı etkili olamadı. İlk yarının sonlarında oyundan düşen ekip ilk yarının sonunda yediği goller ile yenilgiye boyun eğdi.

Maçın Adamı:Volkan
Maçın Gümüş Adamı:Yaşar
Maçın Golü:Volkan
Maçın Kalecisi:Oğuz
Maçın Savunması:Emre(Malikhane)

Maçın Orta sahası:Yaşar
Maçın Forveti:Volkan
Maçın Centilmeni:Emre(Sadıçlar)