Filistin Galibiyetle Tanıştı!

Gecenin ilk maçında Palermo ile Cska Filistin takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı Palermo’nun 2 1 lik üstünlüğü ile tamamlansa da Cska Filistin 2. yarıda açılarak maçtan 6 2lik skorla galip ayrıldı.

Cska Filistin takımı maç boyunca etkili bir oyun sergilese de ilk yarıda bir çok pozisyonda rakip kaleci Eren’i geçemeyince skor üretmekte zorlandı. Kalelerinde çok pozisyon vermemelerine rağmen yedikleri şok gollerle yenik duruma düşen ekip 2. yarıda rakibin direncinin de kırılmasıyla farkı açmasını bildi ve sahadan güzel futbolla galip ayrılmasını bildi. Orta alanda iyi pas yapan ekip rakip kalede pozisyona girmekte zorlanmazken kaçırılan gollere rağmen maçı hiç bırakmadılar. Okan orta alanda oldukça dinamik bir görüntü sergilerken Davut da etkili pasları ve 3 golü ile galibiyette büyük rol oynadı, Erkan kalesinde güven verirken Reşat savunmada rakibe göz açtırmadı.

Palermo takımı pandemi sonrası ilk maçına çıkarken verdikleri uzun ara kondisyon anlamında takımı olumsuz etkilemiş görüntüsü verdi diyebiliriz. Maça istekli başlayıp öne geçmelerine karşın pozisyon bulma konusunda sıkıntı yaşayan ekip orta alanda oyun kuramadılar, daha çok uzun toplarla etkili olmaya çalıştılar fakat bunda da etkili olamadılar. Devreye önde girmelerine karşın 2. yarının başında yedikleri gollerle oyundan düştüler ve maça havlu attılar. Son bölümlerde savunmada büyük boşluklar veren ekip rakip kalede de etkili olamayınca maça tutunamadı ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Metehan attığı 2 golle takımın diri isimlerinden olurken kaleci Eren özellikle ilk yarıdaki etkili kurtarışlarıyla takımını ayakta tutan isim oldu fakat 2. yarıda o da oyundan düştü.

Maçın Adamı: Davut

Maçın Gümüş Adamı: Reşat

Maçın Kalecisi: Erkan

Maçın Defansı: Reşat

Maçın Ortasahası: Okan

Maçın Forveti: Davut

Maçın Centilmeni: Enes

Maçın Golü: Metehan