Filistin Deplasmanda Kayıp!

Çarşamba gecesi maçında Cska Filistin Egemenspor’a konuk olurken büyük çekişme içinde geçen maçta kazanan Egemenspor oldu ve lideri mağlup ederek zirve ile puan farkını 2 puana kadar indirdi.
Kazanma Faktörleri:
Egemenspor maç oyunca oyun disiplininden kopmayarak iyi bir futbol sergilerken tecrübeleri ve iyi paslaşmalarıyla skoru maç boyunca elinde tutmasını bildi ve haklı bir galibiyet aldı. Kendilerini çok da yormadan olgun ataklarla rakip kaleye giden ekip savunmada da diri bir görüntü sergilerken rakibe çok da geçit vermediler ve alanları iyi daralttılar. Hücum anlamında bütün varyasyonları deneyen ekip hem ortadan hem kanatlardan iyi gelip uzaktan da etkili şutlarla sürekli goller aradılar. Takımın golcüsü Serkan gollerine bu akşam da devam ederken attığı 4 golle geceye damgasını vuran isim oldu. Selçuk orta alanda oldukça başarılı bir performans sergilerken özellikle top ayağındayken oldukça iyiydi ve neredeyse sıfır top kaybı ile oynadı. Selçuk gibi Doğan da geceyi 2 golle tamamlarken o da başarılı oyununu biri jeneriklik 2 golle süsledi.
Kaybetme Faktörleri:
Maça iyi başlayan Cska Filistin takımı maçın başlarında net pozisyonlar bulsa da bunları değerlendiremezken ilerleyen dakikalarda bu pozisyonları çok aradılar. Savunmada yapılan bireysel hatalar da yenik duruma düşmelerine sebep olurken ilk yarıyı 4 2 yenik durumda tamamladılar. 2. yarıda skora denge getirseler de yine yenik duruma düşen ekip son bölümlerde fark 1 iken Okan’ın çok net pozisyondan gol bulamamasıyla beraberlik şansını tepti ve dönen top kalelerinde gol olunca maçtan koptular. Son dakikalarda gelen goller puan için yeterli olmazken sahadan 8 7 lik skorla yenik ayrıldılar. Alınan mağlubiyette en büyük etken yapılan bireysel hatalar sonucu yenilen gollerdi diyebiliriz. Bunun dışında Doğan ve Kerem uzaktan şutlar deneseler de geceyi sadece 1 er golle tamamlamaları skora katkı sağlayamamalarına sebep oldu.Doğum gününde fileleri tam 5 kez havalandıran Seyit’in bu performansı puan için yeterli olmazken takımın en iyilerindendi diyebiliriz.
Maçın Adamı: Serkan
Maçın Gümüş Adamı: Seyit
Maçın Kalecisi: Salih
Maçın Defansı: Erkan
Maçın Ortasahası: Selçuk
Maçın Forveti: Serkan
Maçın Golü: Doğan
Maçın Centilmeni: Kerem