Alkolik Bilbao 1 Fark İle Galibiyete Ulaştı!

Günün ilk maçında Alkolik Bilbao ile Balıklı Heat takımları karşı karşıya geldi. Maça Balıklı Heat takımı adeta 1-0 önde başlarken ilerleyen dakikalarda Alkolik Bilbao art arda goller ile öne geçmeyi başardı. İlk yarı 2 takımda öne geçmeyi başarsa da ilk yarı 3-3 beraberlik ile sonuçlandı. 2.yarı Balıklı Heat takımı ilk yarı olduğu gibi gol ile başlarken Alkolik Bilbao takımı çok iyi bir reaksiyon göstererek bir kez daha öne geçmeyi başardı ve maçı Alkolik Bilbao takımı 7-6 skor ile kazanmayı başardı.

Kazanma Faktörleri
Maça kalesinde beklemedikleri bir gol görerek başlayan Alkolik Bilbao takımı ilk yarı öne geçmeyi başarsa da ilk yarı beraberlik ile sonuçlandı. 2.yarı tekrar geriye düşse de oyun disiplininden kopmayan ekip zor da olsa galibiyete ulaşmayı başardı. Kalede görev alan Aydın kalesinde bir çok gol görse de mükemmel kurtarışlara da imza attı. Savunmada zaman zaman oyundan düşen ekipte Özgür savunmanın bel kemiğiydi. Bir çok kritik müdahalede bulunan Özgür maçın en çok top kesen ismiydi. İleride bir çok yetenekli ayağa sahip olan ekipte Mert oyun görüşü ile kilidi açarken 2 asist ve 2 gol ile yıldızlaştı. İleride görev alan Doğan ise golcülüğünün yanında bugün arkadaşlarına boş alanlar yaratarak takım arkadaşlarını besledi. 5 asiste imza atan Doğan takımının bütün gollerinin altında imzası vardı. Takımının Kaptanı olan Sedat ise takımın beyni gibiydi. Top alışverişini çok iyi gerçekleştiren Sedat skor olarak üretken olamasa da takımının bütün ataklarını şekillendiren isim Sedattı, maçı sevgilisi Sinem için kazanan Sedat attığı golden sonra kameraya gelerek golü sevgilisine armağan etmeyi de unutmadı. Maçtan bir an olsun kopmayan Alkolik Bilbao takımı çok zorlansa da galibiyete ulaşmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri

Maça çok iyi başlayan Balıklı Heat takımı skoru korumayı başaramazken maç içerisinde 2 kez öne geçmeyi başarsa da bir türlü farkı arttıramayınca kalesinde goller gördü ve maçı 1 fark ile kaybettiler. Kalede görev alan Muhammet kalesinde elinden geleni yapsa da bir kaç golde basit hatalar yaptı. Savunmada çok dağınık bir görüntü çizen ekipte savunma kalesinde golü gördükten sonra çok çabuk oyundan düşerken savunmada görev alan Mehmet maç boyunca savunmasını terk etmese de çoğu pozisyonda yalnız kaldı. İleride gol yollarında sıkıntı yaşamayan ekipte Furkan attığı goller ile takımını sırtlarken bitiriciliği ile fark yarattı. Balıklı Heat takımının atak varyasyonlarını çeşitlendiren Yunus ise oyun görüşü ile fark yaratırken klas pasları parmak ısırtırken 3 asist ve 2 gol ile yıldızlaşsa da performansı mağlubiyeti engellemeye yetmedi. Maçta 2 kez öne geçmeyi başaran ekip bir türlü skor üstünlüğünü koruyamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Doğan
Maçın Gümüş Adamı:Mert
Maçın Golü:Furkan
Maçın Kalecisi:Aydın
Maçın Savunması:Özgür
Maçın Orta sahası:Sedat
Maçın Forveti:Doğan
Maçın Centilmeni:Sinan