Balat Çok Rahat!

Gecenin ikinci maçında Balat Tr karşısında gol yollarında etkisiz kalan Lens mağlubiyeti yaşayan taraf oldu. Maç boyunca Balat Tr nin etkili hücumcularını durdurmakta güçlük çeken ekip sahadan 6-2 lik farklı bir skorla ayrıldı.
Kazanma Faktörleri
Maça kalede Emirhan ile başlayan ekip Emirhan’ın doğru çıkışları ve pozisyon alması sayesinde rakibin gol atmada zorlanmasında başarılı oldu. Defansta ise Sercan , Akif ve Ahmet Ç. İle çıkan ekip zaman zaman rakip hücumculara fırsat verse de rakibin son vuruşlarda ki etkisizliği bu açığın kapanmasına neden oldu. Ahmet Ç. İlk yarı sonunda sakatlanarak çıkarken Yerine savunmada iyi oyunuyla bildiğimiz Habil oyuna girdi. Habil’in oyuna girmesiyle Sercan ve Akit daha da rahatlayarak Hücuma daha çok çıkıp rakibi yormayı başardı. Defansta Akif ve Ahmet hücuma çıkarak birer gollük katkı sunan isim olmayı başardı. Hücumda ise Ahmet H. , Eyüp ve Ayhan ile çıkan ekip özellikle Eyüp’ün birebirdeki etkili oyunu ve son vuruşlarda ki başarısının karşılığını aldı. Orta Alanda oyunu iyi kuran Balat Tr hücumu kaleye gitmede çok sıkıntı çekmeden maçı tamamlamayı başardı.
Kaybetme Faktörleri
Kalede MEhmetcan ile başlayan ekip ikinci yarı Mehmetcan’ı kaleden alarak kaleye Mert’i alarak defans hattını güçlendirmek isteseler de ilk yarıda ki farkı kapatmada başarılı olamadılar. Defansta Maça Osman , Apo ve Fatih ile başlayan ekipte Apo ve Osman çakılı oynayan iki isim oldu. Osman birebirde ki başarısını yine gösterirken Fatih ise hücuma çıkışlarda takımı yönlendiren isimdi.Fatih arada ki farka rağmen maçtan hiç kopmayarak son dakikalarda gelen iki golden birini atan olmayı başardı. Hücumda bugün Mert , Onur ve Nevzat ile çıkan ekipte Nevzat önceki maçlara göre etkisiz bir görüntü sergiledi. İstediği topları ve defans arasında boşluk bulamayan nevzat sadece iki asist yapabildi. Mert ve Onur ise rakip kaleyi bir çok kes yoklasa da çerçeveyi denk getirememenin sıkıntısını çektiler. Takım bu görüntüsü ile maçtan iki gol atarak mağlup ayrılan taraf oldu.
Maçın Adamı : Eyüp
Maçın Gümüş Adamı: Akif
Maçın defansı : Fatih
Maçın Orta Sahası : Ayhan
Maçın Forveti : Eyüp
Maçın Kalecisi : Emirhan
Maçın Golü : Eyüp
Maçın centilmeni : Habil