Goriyana Rakip Tanımıyor!

Günün ilk maçında Goriyana ile Parma takımları karşı karşıya geldi. İlk dakikalarda 2 takımda birbirini tartarken Goriyana takımı art arda goller bularak farkı açtı. 2.yarı Yusuf’un kırmızı kart görmesi ile maça ortak olan Parma takımı son ana kadar beraberlik için uğraşsa da maçı 5-4 Goriyana takımı kazandı.
Kazanma Faktörleri
Maça kontrollü başlayan Goriyana takımı uzaktan şutlar ile rakip kaleyi yokladı. Nitekim ilk golü uzaktan şut ile bulan ekip ilk yarıyı 3-0 önde tamamlamayı başarsa da 2.yarı Yusuf’un kırmızı kart görerek oyun dışı kalması takımını zor durumda bıraktı. Son 10 dakika rakibin baskısını iyi savuşturan ekip maçı 1 fark ile kazanmasını bildi. Takımın Kaptanı ve Kalecisi olan Bilalcanın refleksleri çok iyiydi. Takımını kaleden çok iyi yönlendiren Bilalcan kritik dakikalardaki kurtarışları ile takımını ipten alan isimdi. Savunmanın önemli isimlerinden olan Yusuf oyunda kaldığı sürelerde takımının savunmasının bel kemiğiydi. 2.sarıdan oyun dışında kalkınca takımını zor durumda bırakan isim iyi bir maç çıkarsa da sonra ki maçlarda müdahalelerine dikkat etmeli günün etkili isimlerinden Samet takımına olgunluk katarken tecrübesi ile oyunu ve skoru takımında tutan isimdi. Forvette Furkan takımın ve sahanın en etkili ismiydi. Bitiriciliği ve yaptığı şık bilek hareketleri ile rakiplerini yıldıran Furkan takımına maçı getiren isimlerin başındaydı. Oldukça iyi olan ekip eğer eksik kalmasalardı daha farklı bir galibiyet alabileceklerken eksik kalması ile maçı zora soksalar da galip gelmesini bildiler.
Kaybetme Faktörleri
Maça rakibe göre daha baskılı başlayan ekip Mete ile bir çok gol pozisyonuna girse de bunları gole çeviremedi ve kalelerinde art arda goller görerek oyundan düştü. 2.yarıya gol atarak başlayan ekip rakibin kırmızı kart görmesi ile oyuna hakim oldu son dakikada farkı 1’e indirmeyi başaran ekip kalan dakikalar yetmeyince yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede Erhan görev aldı. Takımı iyi yönlendiren kalecinin yediği gollerde fazla yapabilecek bir şeyi yoktu. Savunmanın ve takımın bel kemiği olan Fatih oldukça iyi bir maç çıkarsa da takımını oyunun içinde tutmak için takım arkadaşlarına bağırınca bu takım arkadaşlarının oyundan düşmesine sebep oldu. Cihat sahanın hem hücum yönünde hem de savunmada elinden geleni yapmaya çalıştı. İlk dakikalarda bunu iyi beceren isim ilerleyen dakikalarda pili bitince sahada yürümeye başladı ve bu takımını olumsuz etkiledi. Takımın en efektif ismi olan Mete ise maçta oldukça etkili olsa da bu oyununu skora dökme aşamasında sıkıntı yaşadı. Takım olarak belirli bir oyun disiplini olmayan ekip bireysel yetenekler çerçevesinde maçı kazanmaya çalışınca rakip takımın oyun kurgusu olunca sıkıntı yaşıyorlar sonraki maçlarda bu sorunlarını çözerse seri galibiyetler alabilirler.
Maçın Adamı:Furkan
Maçın Gümüş Adamı:Samet
Maçın Kalecisi:Bilalcan
Maçın Defansı:Ömer
Maçın Ortasahası:Samet
Maçın Forveti: Furkan
Maçın Golü:Furkan
Maçın Centilmeni:Bilalcan
Kırmızı Kart gören Goriyana Yusuf Dede 1 maç ceza almıştır.