Fight Club Nihayet!

Gecenin ilk maçında Fight Clup ile Porto fc takımları karşı karşıya geldi, maça hızlı bir giriş yapan Fight Clup takımı Porto takımı karşısında ilk dakikadan itibaren üstünlüğünü kabul ettirdi ve son dakikaya kadar o şekilde mücadele devam etti ve İyi oyunu sayesinde maçı 10-4 gibi farklı bir skor ile kazanan ekip Fight Clup takımı oldu.
Kazanma Faktörleri
Maça oldukça hızlı başlayan ekip genç, diri ve yakışıklı oyuncusu Aytuğ ile çok iyi başladı. İlk dakikalarda üstünlüğü ele geçiren ekip maçın son dakikasına kadar üstün oynayan taraftı ve net bir skor ile maçı kazanmasını bildi. Kalede Furkan galibiyette büyük paya sahipti kurtarışlarıyla takımını ayakta tutan Furkan çok iyi bir maç çıkardı. İleri uçta Mustafa ve Osman ikilisi golleri ve asistleri ile takımlarının skor yükünü çekerken Mustafa uzaktan şutları ve takım arkadaşlarını yönlendirmesi ile Osman ise bilekleri ve oyun görüşü ile dikkat çekti. Aytuğ takımının motivasyon kaynağı olurken takımı adına hem savunmada hem de hücumda en çok koşan isimlerin başındaydı dinamo gibi olan Aytuğ takımının ve maçın en iyilerindendi. Sonraki maçlarda Fıght Club takımına başarılar dileriz.
Kaybetme Faktörleri
Kalelerinde gol görerek başlayan ekip rakibin üstünlüğünü de kabul edince kalelerinde peş peşe goller görerek oyundan düştü zaman zaman rakibe baskı kurmaya çalışsalar da istedikleri golleri bulamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Kaleci Fatih yenilgide çok büyük paya sahipti. Çok fazla hata yapan Fatih takımını oyundan düşürdü. Savunmada Aziz arkasında çok fazla boş alan bırakması rakibe kolaylık sağladı. Forvette oynayan Ersin maç boyunca çok fazla gol pozisyonuna girse de bunları gole çevirme konusunda sıkıntı yaşadı. Takımı adına en çok mücadele edenlerin başında olan Berkay takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.
Maçın Adamı:Osman
Maçın Gümüş Adamı:Aytuğ
Maçın Kalecisi:Furkan
Maçın Defansı:Aytuğ
Maçın Ortasahası:Mustafa
Maçın Forveti: Osman
Maçın Golü:Osman
Maçın Centilmeni:Aytuğ