Atmosfer Medya Premier Ligde Finalde!

Premier Lig 7. hafta zirve mücadelesinde Atmosfer Medya ile Flora Tekstil takımları karşı karşıya gelirken sahadan 7 3 lük skorla galip ayrılan Atmosfer Medya Premier Ligde grubu lider olarak tamamlayarak adını Premier Lig finaline yazdırdılar.
Kazanma Faktörleri
Atmosfer medya sabırlı ve pas üzerine kurulu oyunlarıyla kazanmayı bildi. Özellikle hücumda Furkan etkili oyunuyla fark yaratırken Selim ve Tayfun’un destekleri rakip defansı çoğu zaman çaresiz bıraktı. Savunmada oynayan Melih’in hücuma çıkması ve fizik avantajıyla topa hakim olması ise ekstra bir fark yarattı. Bek oyuncuları Mustafa ve Emre oyunu hem daraltıp savunmada avantaj sağlarken hücumda da forvetlere destek olarak topun kendilerinde kalmalarını sağladılar.
Kaybetme Faktörleri
Maçın ortada başlamasına ve Enes’le ilk golü bulmasına rağmen Flora Tekstil maçtan mağlubiyetle ayrıldı. Hücumda Enes’in yalnız kalması ve İslam’a top taşıyamamaları gol yollarında etkisiz kalmalarına neden oldu. Bir başka faktör ise belki de en etkili oyuncularından biri olan Volkan’ın ilk yarıda geçirdiği sakatlık sonucu çıkması oldu. Volkan oyundan çıktıktan sonra özellikle ortada yalnız kalan Özcan oyun kuramadı. Bu etkenler altında Flora Tekstil maçtan mağlubiyet ile ayrıldı.
Maçın Adamı: Furkan
Maçın Gümüş Adamı: Selim
Maçın Kalecisi: Erkan
Maçın Defansı: Melih
Maçın Ortasahası: Selim
Maçın Forveti: Furkan
Maçın Centilmeni: Özcan
Maçın Golü: Furkan