Ezeli Rekabet Beraberlikle Sürdü!

Premier Lig 1. hafta maçında Atmosfer Medya ile Fc Greenboys takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişmeye sahne olan maçın ilk yarısı 2 2 lik skorla sona ererken maç da 3 3 sona erdi ve her iki ekip de lige 1 er puanla başladılar. Fc Greenboys takımı maçın son dakikasına 1 fark önde girse de son dakikada Atmosfer Medya beraberlik golünü buldu ve 1 puanı cebine koydu. Aslında bu golden sonra bile her iki taraf da çok net pozisyonlar bulsalar da her iki kalecinin de başarılı performansını geceye damga vurunca puanlar paylaşıldı, aslında skor da puanların paylaşılması da mücadeleye bakıldığında adaletli olduğunu düşünüyorum.
Fc Greenboys takımı iyi mücadele ederken rakibin de revizyonlu kadrosunu fırsata çevirip maça ağırlığını koydu fakat istedikleri golleri bulup bir türlü farkı açamadılar. İyi mücadele etseler de gol yollarında tutuk kalan ekip buna rağmen uzak mesafelerden buldukları güzel gollerle skor avantajını maçın genelinde ellerinde tuttular. Kaleci Kaan kurtarışlarıyla kalesinde devleşirken lig kariyerinin en iyi performanslarından birini sergiledi, Oktay istekli oyununu 1 i jeneriklik 2 golle süsledi, Akif de skora güzel 1 gol ve 1 asist ile skora katkı sağladı.
Atmosfer Medya her ne kadar birçok as oyuncusundan sahaya yoksun çıksa da eksiklerin yerine gelen oyuncular sıradan oyuncular değildi ve hem takıma hem turnuvaya renk katacaklarını gösterdiler. Bugün hem eksik oyuncuların sayısının fazla olması, hem uyum sorunu hem de Tayfun’un sakatlık sonrası ilk maçı olması sebebiyle istediği oyunu tam olarak sahaya yansıtamadı fakat buna rağmen güçlü rakibine karşı oldukça mücadeleci bir oyun sergiledi. Bugün mağlubiyet için bir çok sebep vardı fakat takımdaki birçok oyuncunun turnuva tecrübesi takımı ayakta tuttu ve son dakika golüyle de olsa sahadan 1 golle ayrıldılar. Erkan Terzi yine etkili kurtarışlarıyla takımını ayakta tutarken gecenin en başarılı isimlerindendi, Hamit attığı 2 golle takımının en skorer oyuncusu olurken Tayfun sakatlık sonrası ilk maçında da boş geçmedi ve takımının 1 golüne imza attı.
Maçın Adamı: Oktay
Maçın Gümüş Adamı: Hamit
Maçın Kalecisi: Erkan
Maçın Defansı: Egemen
Maçın Ortasahası: Akif
Maçın Forveti: Oktay
Maçın Golü: Oktay
Maçın Centilmeni: Tayfun