Vasco Kalesini Gole Kapatarak Galibiyete Ulaştı!

Günün ilk ve tek maçında Türkoğlu Spor ile Vasco takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 takımda istekli başlarken maç uzun süre ortada geçti. İlk yarının sonlarına doğru baskısını arttıran Vasco takımı art arda 2 gol buldu ve ilk yarı 2-0 Vasco takımının üstünlüğü İle geçildi. 2.yarıya Türkoğlu takımı farkı azaltmak için risk alarak başlayınca savunmada açıklar verdi. Bu açıkları çok iyi değerlendiren Vasco takımı art arda goller ile farkı açtı ve maçı 7-0 skor İle Vasco takımı kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça temkinli başlayan ekip savunmada açıklar vermeden gol ararken dakikalar ilerledikçe oyunun kontrolünü eline aldı ve ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. 2.yarı rakibin risk alması İle daha fazla pozisyon bulan Vasco takımı dakikalar ilerledikçe farkı açmayı başardı ve maç 7-0 Vasco takımının üstünlüğü İle sonuçlandı. Kalede görev alan Kaan bu akşam hatasız bir performans sergilerken kalesini gole kapatmayı başardı. Savunmada çok kontrollü ve soğukkanlı bir maç çıkaran Emre savunmayı düzenleyen isimdi. Savunmada çakılı kalan Emre rakibin çoğu atağını kesmeyi başardı. İleride topu çok iyi çeviren Vasco takımında Mert top alışverişini sağlayan kişiydi. Topu oldukça iyi çeviren Mert oyun görüşü İle maçı açarken İbrahim ise oyunun her 2 yönünde sahada basmadık yer bırakmadı. Maçın yıldızı olan Oktay ise attığı mükemmel vole golü ile büyük beğeni toplarken bitiriciliğiyle maçın fişini çeken isimdi. İlk dakikadan itibaren maçın kontrolünü eline alan ekip kalesinde gol görmeden maçı kazanmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri

Maça kontrollü bir başlangıç yapan Türkoğlu Spor dakikalar ilerledikçe rakibin oyunun kontrolünü eline almasına izin verince ilk yarıyı 2-0 geride tamamladı. 2.yarıya farkı azaltmak için baskılı başlayan ekip golü bulmak için risk alınca kalesinde goller gördü. Bir türlü aradığı golü bulamayan ekip gol atamadan maçı kaybetmekten kurtulamadı. Kalede görev alan Ozan kalesinde 7 gol görse de bir çok güzel kurtarışa imza attı. Fakat yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada ilk dakikalarda açık vermeyen ekip sonrasın da dağılırken Yiğit savunmasını 1 dakika olsun terk etmezken kritik müdahalelerde bulunsa da takımı risk aldığında yalnız kaldı. İleride bal yapmayan arı gibi olan ekip bir türlü son dokunuşu yapamazken Mehmetcan takımının en efektif ismiydi. İnce bilek hareketleri ile dikkat çeken Mehmetcan takımının en dikkat çeken ismiydi. İleri uçta görev alan Volkan ise bir çok gol pozisyonunu girse de bir türlü sonuca gidemeyince golü bulamadı. İlk yarı maça güzel bir başlangıç yapan ekip bir türlü aradığı golü bulamayınca oyundan düştüler ve maçı gol atamadan farklı bir skor İle kaybetmekten kurtulamadılar

Maçın Adamı:Oktay
Maçın Gümüş Adamı:İbrahim
Maçın Golü:Oktay
Maçın Kalecisi:Kaan
Maçın Savunması:Emre
Maçın Orta sahası:İbrahim
Maçın Forveti:Oktay
Maçın Centilmeni:Mehmetcan