Emek City Rövanşı Aldı!

Gecenin maçında Emek City ile Alkolik Bilbao takımları karşı karşıya gelirken devreyi 4 1 önde tamamlayan Emek City takımı sahadan da 5 2 lik skorla galip ayrılıp yükselişini sürdürdü.
Emek City takımı yenile yenile yenmeyi öğrenirken yaptığı takviyelerle kazanmayı alışkanlık haline getiren bir ekip görüntüsü almaya başladı. Yerinde hamlelerle maçlara artık daha iddialı başlayan ekip geçen hafta yapılan Mustafa takviyesiyle daha diri bir görüntü sergilerken bu hafta Olcay ve Yusuf’un da formalarını giymesiyle daha organize ve kompakt bir takım görüntüsü verdiler. Orta alanda çok iyi paslaşmalarla rakip kaleye organize ataklarla giden ekip skor üretmekte zorlanmazken devreyi 4 1 önde tamamladı. 2. yarıda oyunu gevşeten ekip net pozisyonlardan sonuç alamasa da istediğini 5 2 lik skor ile aldı ve 3 puanı ceplerine koydular. Olcay orta alandaki etkili performansını 2 gol ile süslerken takımın en iyilerindendi, topu 2. bölgeden 3. bölgeye iyi taşıdı. Mustafa ileri uçtaki istekli oyununu bu maçta da sürdürürken bu maçı da boş geçmedi ve 1 gol ile skora katkı sağladı. Yusuf savunmadan oyunu çok iyi kurarken takımını çok iyi organize etti, Eray savunmadaki yerini hiç kaybetmezken yerinde hamleleriyle dikkat çekti, İsmail son vuruşlarda çok şanssız bir maç geçirse de orta alanda çok istekliydi, Hasan etkili kurtarışlarıyla takımına güven verdi, özellikle 2. yarıda kalesinde devleşti.
Alkolik Bilbao takımı ise önceki sezonlara bakışla kadrosunun çok iyi olmasına rağmen bu maçta istediklerini sahaya yansıtamadılar ve ellerindeki silahları iyi kullanamadılar. İlk maçlarında rakiplerini farklı geçmelerine rağmen bu maç önceki maça nazaran pozisyon bulmakta oldukça zorlandılar ve de skor üretmekte oldukça şanssızdılar. Bugün alınan mağlubiyette en büyük etken rakip kaleye şut çekmemeleriydi diyebiliriz. İleri uçta Ali gibi iyi bir şutörleri ve orta alanda Doğan ve Onur gibi hem süratli hem de teknik kapasiteleri yüksek oyuncuları olmasına rağmen rakip kalede etkili olamadılar, yeteri kadar şut çekmeyince gol de bulamadılar. Özellikle Onur’u yeteri kadar kullanamayan ekip Onur ve Doğan ikilisinin daha uyumlu bir görüntü çizme durumu olsaydı skor çok farklı olabilirdi. Doğan önceki maçlara nazaran daha tutuk bir görüntü sergilerken Ali de yeteri kadar top alamadı. Topla en çok buluşan isim olan Sedat zaman zaman iyi işler yapsa da topu çok da fazla olumlu kullanamadı. Kaleci Çağlar kalesinde iyi bir maç geçirirken yediği gollerde çok da yapabileceği bir şey yoktu.
Maçın Adamı: Olcay
Maçın Gümüş Adamı: Yusuf
Maçın Kalecisi: Hasan
Maçın Defansı: Yusuf
Maçın Ortasahası: Olcay
Maçın Forveti: Mustafa
Maçın Golü: Olcay
Maçın Centilmeni: Olcay