Çepni Tecrübesiyle Kazandı!

Gecenin ilk maçında Teşkilat-ı Mahsusa ile Çepni Sk takımları karşı karşıya gelirken çıkış arayan Teşkilat-ı Mahsusa takımı bu maçta da aradığını bulamadı ve kazanan taraf 6 3 lük skorla Çepni Sk takımı oldu.
Teşkilat-ı Mahsusa takımı şanssızlığını bir türlü kıramazken bu sefer de kaleci eksikliğinin ön planda olması sebebiyle aradıkları galibiyeti bulamadılar. Orta alanda yada hücum hattına bir oyuncu takviyesine ihtiyacı olan ekip bu ihtiyaca rağmen bir de orta alanın etkili ismi Hakan’ın maça kalede başlamasıyla ilk yarıda pozisyon bulmakta oldukça zorlandı sadece 2 net pozisyon bulup uzaktan şutlarla gol aradılar ve skor üretemediler. 2. yarıda Hakan’ın oyuna geçmesiyle silkelenen ekip ileride daha etkili olmaya başlarken 37. dakikada farkı 1 e indirip skoru 4 3 e getirdiler. Baskılarını arttıran ekip beraberlik golü için çok gayret etseler de aradıkları golü bulamadılar ve son 5 dakikada yedikleri 2 golle sahadan 6 3 lük skorla mağlup ayrıldılar.
İlk yarıda oynanan oyun tat vermese de 2 net pozisyonu cömertçe harcayan ekip bu pozisyonlardan gol çıkarabilselerdi 2. yarıda skor daha farklı olabilirdi. Takımın tecrübeli ismi Orhan attığı 2 golle fırsatçılığını konuştururken Hakan oyuna geçip güzel de bir gole imza attı. Fırat orta alanda çok istekli olsa da istediklerini sahaya yansıtamadı, Semih savunmanın ortasında iyi mücadele etti, Mervan ve Furkan savunmanın beklerinde oldukça dirençliydiler.
Çepni için maç rahat başlarken ilk yarıda aradıkları skoru da yakaladılar. 2. yarıda oyundan düşen ekip buldukları çok net pozisyonlardan sonuç alamazken farkı açamadı ve yedikleri gollerle son bölümde stresli dakikalar yaşadılar. Son 5 dakikaya 1 fark önde girip beraberlik riskiyle stres yaşasalar da buldukları gollerle rahatladılar ve 3 puanı ceplerine koydular. Bugün iyi pas yapan ekip gol yollarında şanssız bir maç geçirseler de takım oyununu sahaya iyi yansıttılar diyebiliriz. Savunmada çok da zorlanmayan ekip takım halinde iyi savunma yaparken kaleci Cihat ve Mustafa dışında bütün oyuncular gol sevinci yaşadılar.
Maçın Adamı: Emir
Maçın Gümüş Adamı: Onur
Maçın Kalecisi: Cihat
Maçın Defansı: Mehmetcan
Maçın Ortasahası: Onur
Maçın Forveti: Nevzat
Maçın Golü: Hakan
Maçın Centilmeni: Orhan