Geçit United Ter Attı!

Gecenin ilk maçında Teşkilat-ı Mahsusa ile Geçit United takımları karşı karşıya gelirken maça hızlı başlayan ve maç boyunca skor avantajını elinde bulunduran Geçit United sahadan farklı skorla galip ayrıldı ve yükselişini sürdürdü.
Geçit United takımı henüz ilk bölümlerden itibaren baskılı bir oyun oynarken rakip kaleyi abluka altına aldı ve üst üste net pozisyonlarla gol aradı. İlk bölümlerde aradıkları golleri bulamasalar da devreye 2-0 önde girmeyi başardılar. 2. yarıda rakibin de kırılan direnci ile farkı açan ekip sahadan 8 2 lik skorla galip ayrılmasını bildi. Bugün alınan galibiyette kaleci dışında bütün oyuncuların skor üretmesi dikkat çekerken takım halinde hücum yapmaları galibiyeti getirdi diyebiliriz. Savunmada çok da zorlanmayan ekip orta alanda gecenin yıldızı Tunahan’la etkili olurlarken başarılı oyuncunun etkili oyunu ve 3 güzel golüyle rakibi yıktılar. Şaban da orta alanda iyi mücadele ederlerken Halim de ileri uçta çok istekliydi maçı da 1 golle tamamladı. Ahmet İbrahim Mesut üçlüsü sürekli kontrollü olarak hücuma destek verirken 1 er golle skora 3 oyuncu da katkıda bulundu.
Teşliat-ı Mahsusa takımı oyun olarak belli seviyelere yavaş yavaş gelse de hücuma yönelik oyuncu seçimi konusunda yeterli takviyeleri yapamadıkları için skor üretmekte zorlanıyorlar ve hem istedikleri pozisyonları bulamıyorlar hemde buna paralel gol bulmakta zorlanıyorlar. Bu akşam da hücuma yönelik oyuncu konusunda yeterli takviyeyi yapamayan ekip rakibin de baskılı oyunuyla istediklerini sahaya yansıtamadı. Rakibin takım halinde hücum futbol oynaması sebebiyle de savunmadan çıkmakta zorlanan ekip çok da fazla pozisyon bulamadı ve sahadan farklı skorla mağlup ayrıldı. Fırat’ın jeneriklik golü geceye damgasını vururken kaleci Kerem yine performansıyla büyüledi.
Maçın Adamı: Tunahan
Maçın Gümüş Adamı: Şaban
Maçın Kalecisi: Fırat
Maçın Defansı: Ahmet
Maçın Ortasahası: Tunahan
Maçın Forveti: Halim
Maçın Centilmeni: Hakan
Maçın Golü: Fırat