Fatih’ten Öncesi – Fatih’ten Sonrası!

Gecenin ilk maçında kıran kırana geçen mücadele 4- 4’lük beraberlikle sonuçlandı. İki ekibinde zaman zaman oyuna hakim olduğu maçta Lens her ne kadar daha baskılı oynasa da Veteranlar tecrübeleriyle buna cevapsız kalmadı.
Lens
Maça kalede Fatih ile başlayan ekip savunmada Osman ve Mehmetcan’la başladı. Osman ve Mehmetcan geride arkalarında atılan toplarda başarısız olsa da iyi bir savunma örneği sergilediler. Osman daha çok birde müdahaleleri ile dikkat çekerken Mehmetcan ise alan savunması yaparak kendini göstermeyi bildi. İyi anlaşan ikili maçın sonlarında Osmanla kaleci Fatihin yer değişmesiyle bozulsa da , kaleden oyuna dahil olan Fatih Son 5 dakika içerisinde attığı iki gol ile takımına beraberliği getirmeyi başardı. Hücumda ise Onur , Nevzat , Emircan ve Mert genel olarak pas oyununu tercih ederken golleri ise uzaktan şutlarla kaleyi yoklarken buldular. Nevzat ve Emircan’ın birer gol katkı sunduğu maçta yanlarında oynayan Onur bir ve Mert iki asistle skora katkıda bulundular. Maçın genelinde topa hakim olan ekip savunma arkasına atılan uzun toplara engelleyememenin cezasını çekti.
Veteranlar
Maça biraz tutuk başlayan ekip ilk yarının sonlarına kadar gol olarak açılamasa da kalesinde fazla gol görmeyerek maçtan kopmamayı başardı. Bunda kalede oynayan Berkin’in etkili kurtarışları en büyk nedenlerden biri oldu. Savunmada oynayan Evren, Zafer Ve hüseyin zaman zaman rakibe alan bıraksalar da genel olarak birlikte oynamanın karşılığını aldılar. Savunmada skora zafer bir asistle katkı koyan tek isim olurken Evren ve Hüseyin de hücuma çıkışlarda topu yönlendiren pozisyonunda yer aldı. Hücumda ise Murat ve Mert skora asist ve gol olarak katkı koyamasalar da rakibe iyi pres uygulayarak en uçta oynayan Olcay’ın fırsat bulmasında etkili oldular. Takımın Forveti Olcay ise takım attığı dört gol ile yıldızı olmayı başardı. Olcay özellikle savunma arkasına atılan toplara müdahale ederek bulduğu gollerde fırsatçılığını ve sezgilerini gösterdi. Temiz dokunuşları ile dikkat çeken Olcay gecenin yıldızlarından biri olmayı başardı.
Maçın Adamı : Olcay
Maçın Gümüş Adamı : Fatih
Maçın Golü : Olcay
Maçın Savunması : Osman
Maçın Orta Sahası :Nevzat
Maçın Forveti : Olcay
Maçın Kalecisi : Berkin
Maçın Centilmeni : Ümit