Doruk Sağlık Rakip Tanımıyor!

Gecenin ilk maçında sezonun formda ekibi Doruk Sağlık ile Kayadibi Gençlik takımları karşı karşıya gelirken her iki ekibin de güzel futbol oynadığı mücadelede kazanan farklı skorla Doruk Sağlık takımı oldu ve yükselişlerini sürdürerek galibiyet serisini 5 maça çıkardılar.
Doruk Sağlık takımı takım oyununu iyice oturturken rakip kalede etkili ataklar yapıp Oğuzhan Kadir Burak gibi bitiricilik özelliği üst düzey oyuncularla skor üretmekte zorlanmadan sonuca gitmeyi bu maçta da kolaylıkla başardı ve 4 puanı ceplerine koydular. İlk yarıyı 4 0 önde tamamlamaları rahat bir 2. devre geçirmelerini sağlarken 2. yarıda da etkili ataklarla skor üretmekte zorlanmadılar, zaman zaman savunmaya çekilseler de etkili kontra ataklarla skor üretmeye devam edip sahadan 9 4lük skorla galip ayrıldılar.
Takımda taşlar iyice yerine otururken orta alanda Burak ve Kadir’in nefis uyumu takımı sırtlamaya devam ederken her iki oyuncu da oyunu iyi kurup tabiri caizse leblebi gibi gol atamaya devam ediyor, bu maçı da 3er golle tamamlayan ikili takımlarını bu maçta da sırtlayan isimler oldular. Oğuzhan da maçı 2 golle tamamlarken savunmada Levent ve Oğuz rakibe yine göz açtırmadılar, Anıl ise kalesinde yine güven verip başarılı bir performans sergiledi.
Kayadibi Gençlik takımı hafta başında aldığı galibiyetle moral bulsa da bugün sahadan farklı bir skorla mağlup ayrıldı fakat performansı beğeni topladı. Sezonun şampiyonluk yolunda en büyük favorilerinden olan Doruk Sağlık’a karşı gayet bir bir futbol sergilemelerine karşın skor üretme konusundaki şanssızlık mı desek yetersizlik mi desek maçı kaybetmelerine sebep oldu. Yoksa skoru bilmeyen birisi maçı izlese belki berabere diyebilirdi, skor olarak rakibin maç başından itibaren geride olsalar da oyun olarak maç boyunca başa baş bir mücadele sergilediler.
Kalelerinde verdikleri çoğu pozisyonun gol olması, ileri uçta ise yaptıkları ataklardan elleri boş dönmeleri en büyük handikapları olurken buna rağmen oyundan hiç düşmediler maç sonuna kadar farkı kapatmaya çalıştılar.
Golleri 4 farklı oyuncunun atması bu takımda bir golcüye ihtiyaç olduğunu gösterirken savunma anlamında iyi mücadele vermelerine karşın 3. bölgede istediklerini yapamadılar.
Maçın Adamı: Kadir
Maçın Gümüş Adamı: Burak
Maçın Kalecisi: Anıl
Maçın Defansı: Levent
Maçın Ortasahası: Kadir
Maçın Forveti: Oğuzhan
Maçın Golü: Bahadır
Maçın Centilmeni: Enes