Çepni 3 Dakikada Sonuca Gitti!

Gecenin son maçında müthiş bir maça sahne olunurken İlk yarısı Dağlılar Fc nin 1-0 önde tamamladığı maçtan Çepni Sk takımı 4 dakikada bulduğu 3 golle sahadan 3 2 lik skorla galip ayrıldı ve yeniden 4. sıraya yükseldi.
Dağlılar Fc eksiklerine rağmen iyi mücadele ederken İsa ve İsmail’le kontraataklarla etkili olmaya çalıştı, iyi savunma yapıp rakibin savunmasının arkasına etkili toplar atarak pozisyonlar bulmaya çalıştılar.
İlk yarıda Çok iyi direnen ekip devrenin sonunda İsa ile öne geçerken 2. yarıda da iyi savunma yapıp özellikle Barkın’ın başarılı performansıyla ayakta kalırken 40. dakikadan sonra rakibin baskısına dayanamadı ve 4 dakikada yediği 3 golle çözüldü. Bitime 3 dakika kala farkı 1 e indirmelerine rağmen beraberlik golünü bulamayan ekip 2. maçtan da eli boş ayrılmasına rağmen özellikle mücadelesiyle beğeni topladı.
İsa ve İsmail takımları adına birer gol üretirken Mehmet Erhan Emre ve Davut savunmada rakibe karşı çok iyi mücadele ettiler, rakibi ceza alanlarına sokmadılar, Barkın kurtarışlarıyla kalesinde adeta devleşti.
Çepni Sk maçın genelinde oyun kontrolünü elinde tutarken rakip kalede sürekli etkili atalar yapmalarına karşın skor üretme konusunda çok şanssızdılar rakip kaleciyi geçmekte oldukça zorlandılar.
Maçın genelinde 2 li savunma yapan ekip kalabalık ataklar yaparken takım oyununu sahaya çok iyi yansıttılar, Onur Nevzat gibi isimlerin istekli oyunu takıma ciddi katkı sağladı.
Takımın etkili şut ayağı Mehmetcan’ın son bölümlerde hücuma geçmesiyle daha etkili olan ekip bitime 10 dakika kala rakibin gardını düşürdü ve peş peşe gollerle skor üstünlüğünü ellerine aldılar.
Skor avantajı vites düşürmelerine sebep olunca son bölümlerde kalelerinde ciddi tehlikeler yaşayan ekip buna rağmen sahadan 3 2 lik skorla galip ayrılıp 4. sıraya yerleşti.
Emir son bölümlerde savunmaya geçip burda iyi işler yaparken yaptığı etkili bindirmelerle 2 gol atıp takımını ipten aldı, Mehmetcan ise attığı güzel golle takımını ateşledi, takımın yine en iyilerindendi. Onur performansını her geçen gün arttırırken bu akşam da çok iyi işler yaptı, Nevzat da kanatlardan etkili bindirmeler yaparken Serdar orta alanda çalışkan bir görüntü sergiledi, son vuruşlarda çok şanssızdı.
Maçın Adamı: Emir
Maçın Gümüş Adamı: Mehmetcan
Maçın Kalecisi: Barkın
Maçın Defansı: Mehmetcan
Maçın Ortasahası: Emir
Maçın Forveti: Onur
Maçın Golü: Mehmetcan
Maçın Centilmeni: Davut