Gümüş Gençlik Tayfa’ya Takıldı!

Gecenin son maçında ise Tayfa ile Gümüş Gençlik takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişme içinde geçen maç 2 2 lik skorla sona ererken taraflar sahadan 1 er puanla ayrıldılar.
Tayfa takımı maçın başından sonuna atak bir futbol sergilerken güçlü rakiplerine oyun olarak diş geçirseler de farkı açmayı başaramadılar ve özellikle son bölümlerde kalelerinde ciddi tehlikeler yaşamalarına karşın kaleci Şevket’in harika performansıyla maça tutundular.
Son bölümlerde daha atak bir futbol oynayan ekip savunma güvenliğini elden bırakınca geride büyük boşluklar vermelerine karşın şans da yanlarında olunca olası bir mağlubiyet yaşamadılar ve galibiyet golünü bulamasalar da 1 puanı ceplerine koydular.
Orta alanda Ömer Faruk ve Ahmet ile etkili olan ekip bu ikilinin nefis uyumu ile rakip kalede etkili oldular, etkili şutlarla sürekli gol aradılar.
En büyük handikapları şutları çok uzak mesafelerden denemeleriydi ki bu da şutların isabet oranının düşük olmasına sebep oldu.
Savunmadan Şerif ve Celalettin ile etkili bindirmeler yapan ekip çerçeveyi bulma konusunda şanssız bir maç geçirirken ileri uçta Ersel 1 gol 1 asistlik performans ile takımına ciddi katkı sağladı. Kaleci Şevket son bölümde dünyaları çıkarırken maçı tutan isim oldu, savunmanın ortasında takımı çok iyi yönlendiren İsmail ise 2 topu çizgiden çıkardı, gayet iyi bir oyun sergiledi.
Gümüş Gençlik yeni bir seri umuduyla geçen maçta Sc Terran’ı farklı geçerken bugün oldukça tutuk bir performans sergilediler ve özellikle ilk yarıda sahada yok gibiydiler. Genel olarak ikili savunma yapıp kalabalık atak yapan ekip bu akşam dörtlü savunma yaparken ileri uçta çoğalamadılar istedikleri pozisyonları bulamadılar ve neredeyse şut bile çekemediler.
Tutuk ve durgun bir görüntü sergileyen ekip son bölümlerde rakip savunmada buldukları boşlukları iyi değerlendirirken rakip kaleciyle defalarca karşı karşıya kalmasına karşın gol bulmakta oldukça zorlanınca galibiyet şansını kullanamadılar ve sahadan 1 puanla ayrıldılar.
Sedat bugün 2 golle ön plana çıksa da rakip kaleye önceki maçlardaki kadar şut çekmedi, çok net pozisyonlardan sonuç alamadı, Yasin ise savunmada görev yapınca takımın hücum gücü ciddi anlamda zayıfladı. Muhammet bu akşam kurtarışlarıyla takımını ayakta tutan isim olurken alınan 1 puanda büyük rol oynadı.
Maçın Adamı: Ahmet
Maçın Gümüş Adamı: Ömer Faruk
Maçın Kalecisi: Şevket
Maçın Defansı: İsmail
Maçın Ortasahası: Ahmet
Maçın Forveti: Ersel
Maçın Golü: Sedat
Maçın Centilmeni: Şerif