Badboys Takımı Son Anda Galibiyete Ulaştı!

Gecenin ilk ve tek maçında Vasco ile Badboys takımları karşı karşıya geldi. Maç karşılıklı goller ile başlarken uzun süre beraberlik bozulmadı. İlk yarının ortalarında Badboys takımı öne geçse de ilk yarının son 5 dakikasında Oktay kaleye uzaktan attığı şutlar ile goller bulmayı başardı ve ilk yarıyı Vasco takımı 4-2 önde tamamladı. 2.yarının başında Badboys takımı farkı 1’e indirmeyi başarırken Vasco takımı skor üstünlüğünü korumaya çalışarak kontra ataklar ile gol ararken 45.dakikada Fatih gereksiz itirazlarından dolayı kırmızı kart gördü ve Vasco takımını eksik bıraktı. Badboys takımı rakibinin eksik olmasını çok iyi değerlendirerek öne geçti ve maçı Badboys takımı 5-4 kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maçın başlarında geriye düşmesine rağmen ilk yarı içerisinde öne geçmeyi başaran Badboys takımı skoru korumayı başaramayınca ilk yarıyı geride tamamladı. 2.yarı uzun süre 1 fark ile maçı skor olarak geride sürdüren ekip maçın son anlarında rakibin eksik olması ile baskısını arttırarak maçı kazanmayı başarırken kalede görev alan Ömer bugün beklenen performansı sergileyemedi. Yağıştan dolayı topları çok sektiren Ömer buna rağmen bir çok kurtarışa imza atsa da performansı düşüktü. Savunmada Yalçın muazzam bir maç çıkarırken hava toplarındaki hakimiyeti ile rakibin neredeyse bütün hava toplarını keserken bir çok kritik müdahalede bulundu. Takımın dinamosu gibi olan Kenan hem savunmada hemde hücumda sahada basmadık yer bırakmadı. Serdar ise orta alanda takımın pas alışverişini gerçekleştirirken attığı gollerle de takımını galibiyete taşıdı. Forvette Tufan fiziğini çok iyi kullanırken takım arkadaşlarına maç boyunca boş alanlar yaratmayı başardı. İlk yarıyı 2 farklı geride tamamlasa da oyun disiplininden bir an olsun kopmayan ekip zorlansa da son dakikada galibiyete ulaşmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça çok iyi başlayan Vasco takımı ilk yarı geriye düşse de Oktay’ın etkili şutları ile ilk yarıyı önde tamamlamayı başardı. 2.yarı uzun süre skor üstünlüğünü koruyan ekip Fatih’in kırmızı kart görmesi ile oyundan düştü ve maçı kaybetti. Kalede görev alan Kaan kalesinde bir çok pozisyonda devleşmeyi başarırken yediği gollerde ise yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada görev alan Fatih savunmasını toparlayan isimdi. Tatlı sert oyunu ile rakiplerini yıldıran Fatih maçın son anlarında gereksiz yere itirazlarını arttırınca kırmızı kart görerek takımını eksik bıraktı ve Vasco takımının savunması dağıldı. İleride bireysel yetenekler ile gol arayan ekipte Onur takımının ataklarını şekillendiren isimdi. Oyun görüşü ile fark yaratan Onur savunmasına da yardım etti. Umut takımının ileri ucunda görev alan isimlerden biriydi. Gol atmaktan daha çok attırmaya çalışan isim maçın son anlarında oyundan düştü. Takımının yıldızı olan Oktay ise uzaktan attığı şutlar ile parmak ısırtırken attığı 3 gol ile yıldızlaştı. 2.yarı rakibin kendisine önlem alması ile istediği toplar ile buluşamayan Oktay takımını taşıyan isimdi. İlk yarıyı önde tamamlamayı başaran ekip galibiyete ulaşabilecekken eksik kalınca yenildi.

Maçın Adamı:Tufan
Maçın Gümüş Adamı:Oktay
Maçın Golü:Oktay
Maçın Kalecisi:Kaan
Maçın Savunması:Yalçın
Maçın Orta sahası:Oktay
Maçın Forveti:Tufan
Maçın Centilmeni:Kaan