Diriliş Uzatma Dakikalarında Puanı Kurtardı!

Gecenin 2. maçında play off yolunda çok kritik bir müsabaka oynanırken Fc Zrenk ile Diriliş Fk takımları büyük çekişme içinde geçen maçta birbirlerine üstünlük sağlayamadılar ve sahadan 1 er puanla ayrıldılar.
Maça Diriliş Fk takımı iyi başlayıp 2 0 lık üstünlüğü yakalasa da devreyi Fc Zrenk takımı 4 2 lik skorla önde tamamladı. 2. yarının başında Fc Zrenk takımı skoru 6 2 ye getirse de bu skoru koruyamadı ve son dakikada yediği frikik golüyle sahadan 7 7 lik eşitlikle ayrıldı.
Diriliş Fk takımı sahaya iyi bir kadro ile çıkarken maça da fırtına gibi başladı ve ilk dakikalardan 2 0 lık üstünlüğü yakaladı. Aslında bu skoru yakalaması normaldi fakat anormal olan şey ise yüzde yüzlük en az 5 6 pozisyonu gole çeviremeyince farkı açma şansını değerlendiremedi ki rakip de bu hataları affedecek bir takım olmadığı için farklı yenik duruma düştüler. Son bölümlerde baskısını arttıran Diriliş Fk 6 2 den müthiş bir dönüş yaparken Serkan’ın son dakikadaki frikik golüyle maça tutundular ve 1 puanın sahibi oldular. Takım halinde çok iyi mücadele edip rakip kaleyi şut yağmuruna tutmalarına rağmen son vuruşlarda çok şanssızdılar, gol kaçırma konusunda çok cömerttiler. Bunun dışında güçlü rakiplerine karşı iyi mücadele edip hak ettikleri bir puanı aldılar diyebiliriz.
Fc Zrenk takımı maça kötü başlarken istedikleri oyunu sahaya bir türlü yansıtamadılar ve bu bölümde de kalelerinde goller görmeye başladılar. Buna rağmen oyunu çabuk toparlayan ekip istedikleri oyunu sahaya yansıtmaya başlayınca aradıkları pozisyonları bulmaya başladılar ve goller de kendiliğinden geldi. Bir çok takımın yaptığının zıttına direk kaleyi ve golü düşünmeyen ekip daha çok pas oyununu sahaya yansıtmaya çalışıyor ki bunu yaptıktan sonra pozisyonlar da kendiliğinden geliyor, Emrah’ın yokluğunda bu pas oyununu sahaya yansıtamayan ekip Emrah’ın takıma katılmasıyla yeniden eski oyununa kavuştu ve göze hoş gelen bir futbol sergilediler. Rakip kadar çok pozisyon bulamasalar da iyi futbol oynadılar ve aradıkları golleri bularak farkı açtılar. Fakat skor 6 2 ye geldikten sonra rehavete kapılan ekip vites düşürünce kalelerinde pozisyonlar vermeye başladılar ve skor özelliği yüksek oyunculardan oluşan rakiplerine karşı çok pozisyon vermeye başladılar, bunlar da ellerindeki maçtan 1 puanla ayrılmalarına sebep oldu. Galibiyetin kaçmasında en büyük etken rehavet olurken yedikleri şanssız goller de bir diğer etkendi, 6 2 den sonra da pozisyon bulmakta zorlanmaları da bir diğer unsurdu diyebiliriz.
Öne Çıkan İsimler:
Emrah takıma yeniden katılmasıyla takımını yine hareketlendirirken orta alanda iyi pas organizasyonları yaptı, attığı 3 golle de alınan puanda büyük rol oynadı, Diriliş Fk takımında ise orta alanda yükü Emre çekerken maç boyunca bitmek bilmeyen enerjisiyle takımını sırtladı, Serkan net pozisyonlardan sonuç alamasa da 3 golle takımın en skorer oyuncusu oldu ve formda görüntüsü ile dikkat çekti, Kaptan Mesut da fırsatçılığını konuşturarak attığı 2 golle alınan 1 puanda büyük rol oynadı.
Maçın Adamı: Emrah
Maçın Gümüş Adamı: Serkan
Maçın Kalecisi: Ramazan
Maçın Defansı: Furkan
Maçın Ortasahası: Emrah
Maçın Forveti: Serkan
Maçın Golü: Emrah
Maçın Centilmeni: Mesut