Emek City Play Off Aşkına!

Gecenin ilk maçında Teşkilat-ı Mahsusa ile Emek City takımları karşı karşıya gelirken maçın genelinde oyun kontrolünü elinde tutan Emek City maçtan farklı skorla galip ayrıldı ve play off umutlarını sürdürdü.
Kazanma Faktörleri:
Emek City Yusuf’un yokluğunda orta alana Çağatay takviyesi ile çıkarken bu oyuncunun oyuna ağırlığını koymasıyla sahadan farklı bir galibiyetle ayrıldı. Takım halinde etkili hücum yapan ekip net pozisyonlar bulurken bunları gole çevirmekte zorlanmadı ve aslında ihtiyacı da olan bir galibiyet aldı. Kaleci Hasan’ın başarılı performansıyla ayakta duran Emek City hücumda da etkili ataklarla maç boyunca pozisyonlar aradı, buldukları pozisyonları gole çevirme başarısı da yüksek oranda olunca fark kendiliğinden geldi.
Kaybetme Faktörleri:
Teşkilat-ı Mahsusa galibiyet hasretini bu maçta da sürdürse de geçen maç olduğu gibi bu maçta da takıma etkili bir silah getirmişlerdi ki Furkan takviyesi takıma olumlu yansırken ilk bölümlerde çok da net pozisyonlar bulmalarına rağmen skor üretemeyince maça ortak olamadılar. Savunma anlamında zafiyet yaşamaya devam eden ekip buna rağmen hücumda da etkili olmaları göze çarpan bir gelişme olarak dikkat çekse de son vuruşlarda çok şanssızlardı, skor üretmekte oldukça zorlandılar.
Öne Çıkan İsimler:
Çağatay attığı 4 golle galibiyette büyük rol oynarken play off a kalma yolunda takıma ciddi katkı sağlayacağının da sinyallerini verdi. Yine Hasan kurtarışlarıyla maçın gizli kahramanlarından olurken gününde olduğunda neler yapabileceğini gösterircesine bir performans sergiledi.
Maçın Adamı: Çağatay
Maçın Gümüş Adamı: Olcay
Maçın Kalecisi: Hasan
Maçın Defansı: Eray
Maçın Ortasahası: Olcay
Maçın Forveti: Çağatay
Maçın Golü: Çağatay
Maçın Centilmeni:Furkan