Diriliş Seri Peşinde!

Gecenin ilk maçında Diriliş Fk ile Fc Alacaat takımları karşı karşıya gelirken maça hızlı başlayan ve 2-0 lık skor avantajını maçın başında yakalayan Fc Alacaat takımı olsa da ilk yarı 2 2 lik skorla sona erdi ve 2. yarıya hızlı başlayan Diriliş Fk takımı peş peşe gollerle farkı açarak sahadan farklı bir skorla galip ayrılarak çıkışlarını sürdürdüler.
Kazanma Faktörleri:
Diriliş Fk takımı maça istediği gibi başlayamasa da ilk yarının sonlarına doğru skora denge getirmesini bildiler. Maçın genelinde oyun disiplininden kopmayan ekip orta alanda iyi pas yaparken Sedat’ın da savunmadan orta alana geçmesiyle daha çok pozisyon bulmaya başladılar goller de kendiliğinden geldi. 2. yarıya da hızlı başlayan ekip golleri çabuk bulurken rakibin de direncini kırdı ve ilerleyen dakikalarda rahat bir oyunla sahadan farklı bir skorla galip ayrılıp yollarına emin adımlarla devam ettiler. Maçın kazanılmasındaki en büyük etken oyun disipliniydi ki orta alanda da iyi paslaşmalar yapıp top kayıplarının ardından savunmaya çabuk döndüler. Burada Yunus büyük rol oynarken hem hücuma etkili bindirmeler yaptı hem de savunmada arkadaşlarını çok iyi yönlendirip bu bölgede takımın en etkili ismi oldu. Sedat ilk yarının sonlarında orta alana geçip takımı hücum konusunda hareketlendiren isim olurken 2. yarıda attığı 4 golle galibiyette büyük rol oynadı, yine Hikmet ileri uçtaki istekli oyununu 3 golle süsleyip galibiyetin mimarlarından oldu.
Kaybetme Faktörleri:
Fc Alacaat takımı maça hızlı başlayıp skor avantajını eline alsa da bu avantajı koruyamadı ve devreye 2 2 lik eşitlikle girdi. 2. yarıda yediği gollerle oyundan düşen ekip hiç de hesapta olmayan bir mağlubiyet alırken düşüşünü bu maçla sürdürdü. İlk bölümlerde orta alanda Emre ve Fuat ile etkili olan ekip aslında pozisyon bulma konusunda sıkıntı da yaşamamasına rağmen son vuruşlarda çok şanssızdılar, gol yollarında yanlış tercihlerle bir çok pozisyondan sonuç alamadılar. 2. yarıda açılan farka rağmen pozisyonlar bulan ekip bunları değerlendiremeyince farkı eritemedi ve mağlubiyete engel olamadılar. Yorgun bir görüntü sergileyen ekip özellikle orta alanda rakibe diş geçiremezken yenilen kolay gollerle de oyundan iyice düştüler. Ali Rıza 2 gol 1 asistle oynarken yorgun bir görüntü sergiledi, Halil uzun bir aranın ardından sahalara golle dönüş yaparken maçı 1 gol 1 asist ile tamamladı, istediği topları çok da alamadı.
Maçın Adamı: Sedat
Maçın Gümüş Adamı: Hikmet
Maçın Kalecisi: Emrah
Maçın Defansı: Yunus
Maçın Ortasahası: Sedat
Maçın Forveti: Hikmet
Maçın Centilmeni: Halil
Maçın Golü: Sedat