Frankfurt ve Vişne Yenişemedi!

Günün 2.maçında Vişne ile Frankfurt takımları karşı karşıya geldi. Vişne takımı maça adeta 1-0 önde başlarken erken bulduğu gol ile rehavete kapılınca Frankfurt takımı art arda goller ile öne geçmeyi başardı. 2 takımda skoru korumakta zorlanırken ilk yarının son anlarında baskısını arttıran Vişne takımı 5 dakikada bulduğu 4 gol ile skoru birden 5-3’e taşıdı ve ilk yarı bu skor ile sonuçlandı. 2.yarı Vişne takımı savunma ağırlıklı bir oyun sergilerken skoru korumaya çalıştı. Frankfurt takımı 43.dakikada farkı 1’e indirmeyi başarırken maçın son anları kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. Maçın uzatma anlarında Tayfun skoru eşitleyen gole imza attı. Kalan 2-3 dakikada 2 takımda galibiyet için gol arasa da eşitliği bozacak gol gelmedi ve maç 5-5 beraberlik ile sonuçlandı.

Frankfurt
Maça kalelerinde gol görerek başlayan Frankfurt takımı ilk yarı öne geçmeyi başarsa da ilk yarıyı geride tamamladı. 2.yarı kalesini gole kapatan ekip son dakika golü ile beraberliği kurtarırken kalede görev alan Onur kalesinde bir çok tehlikeli pozisyon görürken refleksleri ile takımını ayakta tutmayı başardı. Onur’un tek eksik yanı topları sektirmeseydi. Savunmada tatlı sert bir oyun sergileyen ekipte Selim Durmuş fiziğini çok iyi kullanırken savunmada çakılı kalan isimdi ve rakibin çoğu atağını kesmeyi başardı. İleride topu çok hızlı çeviren ekipte Selim Açan takımının dinamosu gibiydi. Sahada basmadık yer bırakmayan Selim Açan oyun görüşü ile kilidi açan isimdi. Yusuf tekniği ile dikkat çekerken klas çalımları ile beğeni topladı. Maçın kaderini belirleyen Tayfun ise rakibin markajı altında maçın genelinde istediği toplar ile buluşamasa da tecrübesi ile pozisyonlara girmeyi başardı ve bitiriciliği ile 4 gole ile imza atarak maçın berabere bitmesini sağladı. Maç içerisinde zaman zaman oyundan düşen ekip son dakika golü ile yenilmekten kurtuldu.

Vişne
Maça adeta önde başlayan Vişne takımı buna rağmen 10.dakikada 3-1 geriye düştü. İlk yarının son anlarında çok iyi bir reaksiyon gösteren ekip ilk yarıyı 2 fark ile önde tamamlamayı başarırken 2.yarı savunmaya çekilince rakibin baskısı ile karşılaştı ve sahadan beraberlik ile ayrıldı. Kalede görev alan Mustafa kritik kurtarışlara imza atsa da yediği bir kaç golde bariz hataları vardı. Savunmada çok fazla efor sarf eden ekipte Mustafa Sezer rakibin en etkili oyuncusu Tayfun’un 10 dakikada 3 gol atması ile Tayfunu yakın markaja aldı ve Tayfunu kilitleyerek rakibin ataklarını durdursa da maçın son anlarında yorulunca Tayfunu kaçırdı. Fakat buna rağmen maçın kaderini belirleyen isimlerden biriydi. İleride bir çok yetenekli ayaklara sahip olan ekipte Burak 2 gol ile yıldızlaşırken pozisyon bilgisi ile golü adeta kokladı. Maçın en etkili isimlerinden biri olan Rıdvan hızı ve ince bilekleri ile rakibe çok yakın oynadı ve çok fazla faul kazandı. Maçın tansiyonunu yükselten Rıdvan takımının en efektif oyuncusuydu. İlk yarıyı 2 fark ile önde kapatmayı başaran ekip 2.yarı savunmaya çekilince sahadan beraberlik ile ayrıldı.

Maçın Adamı:Tayfun
Maçın Gümüş Adamı:Rıdvan
Maçın Golü:Tayfun
Maçın Kalecisi:Onur
Maçın Savunması:Mustafa Sezer
Maçın Orta sahası:Rıdvan
Maçın Forveti:Tayfun
Maçın Centilmeni:Mustafa Sezer