Balat Kendine Geldi!

Gecenin ilk maçında Lanlorenzo skor olarak kopmasa da etkisiz oyunuyla Balat TR karşısında 6 – 4 lük bir yenilgi yaşadı.Balat Tr ise formunu yakaladığının sinyallerini verdi.
Kazanma Faktörleri
Tecrübeli oyuncuları kadrosunda bulunduran Balat TR takımı akıllı ve sakin oyunuyla 3 puanı almayı başardı. Kalede Eren’le başlayan ekip bu maç Erene çok iş bırakmadı. Bunda savunmada hatasız oynayan Habil ve Sercan ikilisinin payı çok büyüktü. Habil hem savunmada kritik müdahaleleri ile hemde hücuma çıkışlarda ve kullandığı uzun toplarla etkili oldu. Sercan ise geride savunma dengesini kuran isimdi. Hücum da Ahmet , Gökhan ve Fırat üçlüsüyle oyuna başlayan ekip doğru tercih yaptığını maç başında iki farklı skoru eline alarak göstermiş oldu. Ahmet iki golle Fırat ise yıpratıcı oyunuyla ve attığı üç golle takımına skoru getirdi. Gökhan ise yaptığı beş asistle maçta görünmeyen kahramanlardan biri oldu. Balat Tr etkili oyununu maç boyunca sahaya yansıtan taraf olarak galibiyeti rakibine göre hem haketti hemde kazandı.
Kaybetme Faktörleri
Lanlorenzo rakibine göre daha genç ve tecrübesiz olmasını daha fazla koşarak kapatabilme avantajını elinde tuttuğu maçta savunmada dağınık hücumda ise istediği pasları yapamayarak sahadan mağlup ayrıldı. Savunmada Enes , Alper ve Selim’le başlayan ekipte Alper zaman zaman hücuma destek verse de çokta etkili olamadı. Selim savunmada genel olarak yalnız kalan isim oldu. Orta saha ve forvet hattının seken topları almak için geri gelmemesi defansı maçtan düşüren etkenlerden biri oldu. Hücumda Alihan bir golle takıma katkı sağlarken rakibi en çok rahatsız eden isimdi. Emir ise istekli oyununun karşılığını attığı iki golle alırken , Mesut arkadaşlarıyla bir türlü pas alışverişini oturtamadığı için çokta etkili olamadı. Geride yalnız kalan ve açık veren ekip hücumda da anlaşamayınca her ne kadar skor olarak kopmamış gibi gözükse de maçta etkisiz bir görüntü çizdi.
Maçın Adamı: Gökhan
Maçın Gümüş Adamı : Habil
Maçın golü : Fırat
Maçın forveti : Fırat
Maçın Orta Sahası : Gökhan
Maçın Defansı : Sercan
Maçın Kalecisi : Eren
Maçın Centilmeni : Akif