Diriliş Fk Play Off a Hazır!

Gecenin ilk maçında Diriliş Fk ile Özkürtün Gençlik takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişmeye sahne olan maçta kazanan 6 4 lük skorla Diriliş Fk takımı oldu ve Play Off öncesi hazır görüntüsü verdi.
Kazanma Faktörleri:
Diriliş Fk takımı gösterişten uzak disiplinli ve çalışkan bir kadro ile sahaya çıkarken maç boyunca oynaması gerektiği gibi oynadı ve güçlü rakibini net bir skorla geçerek play off öncesi geçer not aldı. Hem savunmada hem orta alanda oldukça çalışman bir görüntü sergileyen ekip rakip kaleye her gittiğinde etkili oldu ve son vuruşlarda oldukça yüksek istatistikle oynadı. Savunmada da rakibe göz açtırmayan ekip kaleci Mücahit’in başarılı performansıyla ayakta dururken Sedat 2 golüyle ve istekli oyunuyla geceye damgasını vurdu, Hikmet de 2 golü ve hem orta alanda hem savunmadaki performansıyla takımına ciddi katkı sağladı.
Kaybetme Faktörleri:
Özkürtün Gençlik maça iyi başlasa da pozisyon üretmekte zorlanınca skor olarak rakibin gerisinde kaldı ve moral olarak oyundan düştü. Son bölümde buldukları gollerle farkı kapatsalar da beraberlik golünü bulamadılar ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Genel anlamda iyi mücadele etseler de skor üretme anlamında kötü bir maç çıkaran ekip çok net pozisyonlardan sonuç alamazken maçı kaybetmelerinde en büyük etken buydu diyebiliriz. Son bölümlerde risk alıp rakip kaleye kalabalık gitmeleri savunmada boşluklar vermelerine sebep oldu ama bu da normaldi ki bu risk karşılığı vermişti, net pozisyonlar da bulmuşlardı fakat tek eksik goldü. Yalçın Birol ikilisi attıkları 2 şer golle takımın skor yükünü çeken oyuncular olurken Kaptan Onur savunmada çok yanlız kalsa da iyi mücadele etti, çok top kesti.
Maçın Adamı: Sedat
Maçın Gümüş Adamı: Hikmet
Maçın Kalecisi : Mücahit
Maçın Defansı: İlter
Maçın Ortasahası: Hikmet
Maçın Forveti : Sedat
Maçın Golü: Sedat
Maçın Centilmeni : Onur

https://www.youtube.com/watch?v=Sq8nIPY_7lI&feature=youtu.be