Ayaz Ticaret Play-Of’lar Öncesi Ter Attı

Günün son maçında Ayaz Ticaret ile Biraz Hırs takımları karşı karşıya geldi. Ayaz Ticaret ilk dakikadan maçın kontrolünü ele alırken günün başarılı ismi Seyit ile açılışı yaparak öne geçmeyi başardı. Biraz Hırs takımı ise ileride bir türlü aradığı pozisyonları bulamazken ilk yarıyı Ayaz Ticaret takımı 5-1 önde tamamlamayı başardı. 2.yarı 2 takımda rölantide bir oyun ortaya koyarken Ayaz Ticaret savunmada oyun disiplininden kopmayarak 2.yarı kalesini gole kapattı ve maçı 9-1 kazandı.

Kazanma Faktörleri

Maça oldukça etkili başlayan Ayaz Ticaret ilk dakikalarda bulduğu goller ile farkı açmayı başarırken maçın fişini daha ilk yarıdan kopardı, 2.yarı oyun yapısından taviz vermeyen ekip maçı farklı bir skor ile kazanmayı başarırken kalede görev alan Emre refleksleri ile dikkat çekerken maç boyunca bir çok güzel kurtarışa imza atarak takımının rahat bir oyun ortaya koymasını sağladı. Savunmada maç boyunca disiplini elden bırakmayan ekipte Murat savunmada çakılı kalan isim olurken kritik müdahelelerde bulundu ve takım arakadaşlarının açıklarını çok iyi kapattı. İleride çok uyumlu olan Ayaz Ticaret takımında Kerem oyunun her 2 yönünde sahada basılmadık yer bırakmazken, takımının ataklarını şekillendiren isim ise Osmandı. Takımın kralı olan Osman oyun görüşü ile fark yaratırken asistleri ile arkadaşlarını besledi. Forvette görev alan Seyit attığı goller ile maçı koparan isim olurken attığı 6 gol ile golcülüğünü ve bitiriciliği konuşturdu. İlk dakikadan itibaren maçın kontrolünü kontrolünü elinde tutan Ayaz Ticaret zorlanmadan maçı kazanmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri

Maça efektif başlasalar da kalelerinde golü gördükten sonra oyundan düşen ekip ilk yarıyı 5-1 geride tamamlarken 2.yarı ileride bir türlü istediği atakları geliştiremeyen ekip 2.yarı skor üretemezken maçı 9-1 kaybetmekten kurtulamadı. Kalede görev alan Emir bir çok gol pozisyonunu engellese de yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmasa çok fazla açık veren ekipte Tarhan savunmadan topu çıkarırken çok fazla top kaybı yaptı ve takımını zor durumda bıraktı. İleride çoğalmakta sıkıntı yaşayan Biraz Hırs takımında Alican takımının ataklarını şekillendiren isim olurken zaman zaman pas hataları ile takımının ataklarını kesti. Takımının tek golüne imza atan Hüseyin ise girdiği ender pozisyonlardan birinde golü bulmayı başarırken maç boyunca rakip defansın arasında kayboldu. Maç boyunca rakibin kontrolüne boyun eğen ekip yenilgiye boyun eğdi.

Maçın Adamı:Seyit
Maçın Gümüş Adamı:Osman
Maçın Golü:Seyit
Maçın Kalecisi:Emre
Maçın Savunması:Murat
Maçın Orta sahası:Osman
Maçın Forveti:Seyit
Maçın Centilmeni:Emir