Çernobil İlk Yarıda Bulduğu Goller İle Galibiyete Ulaştı

Günün 2.maçında Çernobil ile Mainz takımları karşı karşıya geldi. Maça oldukça etkili başlayan Çernobil Abdullah’ın mükemmel golü ile öne geçmeyi başarırken bu gole aynı güzellikte cevap veren Burak skoru eşitlemeyi başardı. Skor eşitlense de maçın kontrolünü elinde tutan Çernobil art arda goller ile farka giderken ilk yarı 6-1 Çernobil takımının üstünlüğü ile geçildi. Mainz takımı 2.yarı baskılı başlasa da bu baskıyı üzerinden atmayı başaran Çernobil takımı rahat bir oyun sergiledi ve maçı ilk yarıda bulduğu goller ile Çernobil takımı 6-4 skor ile kazanmayı başardı.

Kazanma Faktörleri
Maça oldukça efektif başlayan Çernobil takımı ilk dakikalarda bulduğu gol ile öne geçmeyi başarsa da kalesinde gole engel olamayan Çernobil takımı golün etkisini üzerlerinden hemen attı ve art arda bulduğu goller ile ilk yarıyı 6-1 önde tamamladı. 2.yarı skora yönelik bir oyun sahaya yansıtan Çernobil kalesinde bir çok gol görse de maçı kazanmayı başardı. Kalede görev alan Mustafa kalede Serveti’i aratmazken kurtarışları ile beğeni topladı, yediği gollerde ise yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada ilk yarı çok uyumlu olan ekip 2.yarı rehavete kapılırken savunmanın bel kemiği olan Ömer kritik müdaheleleri ile rakibin çoğu atağını başlamadan bitirdi. İleride oldukça etkili olan ekipte Abdullah takımının ataklarını şekillendirirken oyun görüşü ve attığı akıl dolu paslar ile fark yarattı. Maçın yıldızı olan Enes ise tekniği ile rakiplerini çok kolay geçerken sahada basılmadık yer bırakmadı. İlk dakikadan oyunun kontrolünü eline alan ekip 2.yarı gol atamasa da galibiyete ulaşmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça hiç beklemedikleri bir gol yiyerek başlayan ekip skoru hemen eşitlese de savunmada dağınık bir görüntü çizince kalelerinde art arda goller gördü ve ilk yarıyı 6-1 geride tamamladı. 2.yarı rakibin rehavete kapılması ile farkı azaltmayı başaran Mainz takımı devamını getiremeyince yenildi. Kalede görev alan Batu bekleneni veremezken 2.yarı oyuna girerek savunmayı toparlamaya çalıştı. Savunmada ilk yarı çok dağınık bir görüntü çizen ekip 2.yarı toparlanırken savunmanın bel kemiği olan Mehmet ilk yarı yalnız kalırken 2.yarı kaleye geçerek kalesini gole kapatmayı başardı. İleride ilk yarı çok zorlanan ekip bireysel yetenekler ile sonuca gitmeye çalışırken Asker takımının ataklarını şekillendirmeye çalışsa da çok fazla top kaybı yaparken takımının yıldızı olan Burak ise attığı goller ile takımını ayakta tutmaya çalışırken bitiriciliği ile parmak ısırttı, fakat takım arkadaşları kendisine ayak uyduramayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Enes
Maçın Gümüş Adamı:Abdullah
Maçın Golü:Burak
Maçın Kalecisi:Mustafa
Maçın Savunması:Ömer
Maçın Orta sahası:Abdullah
Maçın Forveti:Enes
Maçın Centilmeni:Mehmet