Diriliş Fk İsmini Hatırladı!

Gecenin 2. maçında Diriliş Fk ile Mezungladbach takımları karşı karşıya gelirken maça fırtına gibi başlayan taraf Mezungladbach tarafı olup 4 1 lik skor avantajı yakalasa da bu avantajı kullanamadılar ve sahadan 11 7 lik skorla mağlup ayrıldılar.
Diriliş Fk takımı sezona istediği gibi başlayamasa da bu sezon daha derli toplu bir görüntü çizmeye başladı ve alınan yenilgilere rağmen gelecek adına umut veriyordu. Bugün bu ışık skora yansırken zorlu maçtan son bölümlerde 6 kişi kalmalarına rağmen farklı galibiyetle ayrılmasını bildiler. Hücum yollarında Sedat Hikmet Şuayip gibi önemli gol ayaklarını takımda tutan ekip sahadan haklı bir galibiyetle ayrılırken bu sezon daha farklı bir Diriliş izleteceklerini gösterdiler. Hikmet özellikle 2. yarıdaki birbirinden güzel golleriyle geceye damgasını vuran isim olurken Şuayip de 3 golüyle takıma ciddi katkı sağladı, Sedat ise takımını çok iyi yönlendirirken Harun’la birlikte 2 şer gole imza attılar.
Mezungladbach takımı maça iyi başlayıp önemli bir skor avantajı yakalasa da bunu değerlendiremeyen ekip hiç de beklemedikleri bir skorla sahadan ayrılıp sezonun ilk mağlubiyetini tattılar. Genel olarak hücum anlamında iyi işler yapsalar da savunma anlamında uyumsuz bir görüntü sergileyen ekip kalede Ömer’in de yokluğunu ciddi anlamda hissetti ve beklemedikleri golleri yiyerek maça ortak olamadılar, 2. yarıda oyundan düşerek direnç gösteremediler. Salih takıma tecrübesiyle büyük katkı sağlarken attığı 3 golle takımın en skorer oyuncusu oldu, Ömer de savunmada oynamasına karşın maçı 2 golle tamamladı. Takım genelde hücum anlamında iyi bir maç çıkarsa da bir golcü eksikliği hissettiler diyebiliriz.
Maçın Adamı: Hikmet
Maçın Gümüş Adamı: Şuayip
Maçın Kalecisi: Yusuf
Maçın Defansı: Harun
Maçın Ortasahası: Hikmet
Maçın Forveti:Şuayip
Maçın Golü: Hikmet
Maçın Centilmeni: Yunus