Hürriyet Seri Peşinde!

Günün ilk maçında Hürriyet Fc ile AntiLens Forza Slimani takımları karşı karşıya gelirken çok ilginç ve çekişmeli geçen maçın ilk yarısı AntiLens Forza Slimani takımını 1 0 üstünlüğü ile sona ererken 2. yarıda müthiş bir gol düellosu yaşandı, önce Hürriyet Fc 4 2 lik üstünlüğü yakaladı, sonra AntiLens Forza Slimani takımı 6 4 öne geçti fakat son dakikaya 1 fark geride giren Hürriyet Fc takımı uzatma dakikalarında bulduğu gollerle sahadan 7 6 lık skorla galip ayrılıp rakibine ilk mağlubiyetini tattırıp 3te 3le yollarına dolu dizgin devam ettiler.
Maçtan Notlar;
Hürriyet Fc takımının ilk yarıdaki en büyük handikapı bir çok net pozisyondan sonuç alamamalarıydı. Savunmada da çok basit top kayıpları yapan ekip rakibe çok pozisyon verirken rakibin bunu değerlendirememesiyle maçın sürekli içinde kaldılar. 2. yarıda sürekli gelgitler yaşansa da maçtan hiç kopmayan ekip uzatma dakikalarında gelen gollerle maçı kazanmasını bildiler. Kaleci eksikliklerine rağmen hücum yollarındaki yıldız oyuncularıyla sonuca giden ekip savunmada zor anlar yaşasa da iyi direndi iyi mücadele etti. Atılay 3 golüyle takımın en skorer oyuncusu olurken Sercan ve Emre de 2 şer golle galibiyette önemli rol oynadılar.
AntiLens Forza Slimani takımı aslında maça çok iyi başlayıp ilk dakikalarda bulduğu golle maça adeta 1 0 önde başladı fakat ilerleyen dakikalarda çok net pozisyonlardan sonuç alamadılar. Devreye bu skorla giren ekip 2. yarıda adeta dağılırken peş peşe yenilen gollerle 4 2 geriye düştü fakat buna rağmen baskılı oyunuyla maçı çevirmesini başardı. Skor 6 4 ken çok net pozisyonları da değerlendiremeyen ekip bu golleri son bölümde çok ararken uzatmada yenilen gollerle sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Ne tam hücum yapabildiler ne de tam savunma yapabildiler, mağlubiyette en büyük etken buydu diyebiliriz. Slimani 5 golüyle takımın yine en skorer oyuncusu olurken buna rağmen kaçırdığı gollerle takımının galibiyet şansını değerlendiremedi.
Maçın Adamı: Atılay
Maçın Gümüş Adamı: Slimani
Maçın Kalecisi: Ahmet
Maçın Defansı: Selim
Maçın Ortasahası: Sercan
Maçın Forveti:Atılay
Maçın Golü: Slimani
Maçın Centilmeni: Sercan