Balıklı Heat Galibiyetle Döndü!

Gecenin son maçında Balıklı Heat ile Çernobil takımları karşı karşıya gelirken maça fırtına gibi başlayan Balıklı Heat takımı sahadan 6 3 lük skorla galip ayrılıp sezona galibiyetle başladı.
Balıklı Heat takımı birbirini tanıyan oyunculardan kurulu olmasının karşılığını güzel organizasyonlar ve gollerle alırken bu goller de galibiyeti getirdi. Genel anlamda pas oyununu sahaya iyi yansıtan ekip maçın genelinde oyunun hakimiydi diyebiliriz. Son bölümlerden rehavete kapılıp kalelerinde tehlikeler yaşasalar da savunma anlamında şans da yanlarındaydı ve önemli tehlikeleri gol yemeden atlatarak skor avantajını koruyup 3 puanı ceplerine koydular. Yunus orta alanın en etkili ismi olurken oyunu güzel kurdu arkadaşlarını çok iyi yönlendirdi, Samet de kanatları iyi kullanarak gol yollarında takımın önemli silahı oldu, Yunus İsmail Samet üçlüsü 2 şer golle galibiyette önemli rol oynadı.
Çernobil takımı maça istediği gibi başlayamazken özellikle orta alanda çok koşan dirençli bir orta saha oyuncusunun yokluğunu ciddi anlamda hissettiler. Takım genel olarak tecrübeli isimlerden oluşurken bu da orta alanda çok koşan rakiplerine karşı dirençsiz kalmalarına sebep oldu. Buna rağmen 2. yarıda çok net pozisyonlar bulan ekip bunları cömertçe harcayarak maça ortak olma şansını defalarca değerlendiremedi. Savunma anlamında iyi bir görüntü sergileseler de hücuma yeteri kadar destek veremeyen savunma hattı yerlerini çok da terketmediler. Takımın golcüsü Mustafa bu akşam net pozisyonları değerlendiremezken şanssız bir maç geçirdi maçı golsüz tamamladı.
Maçın Adamı: Samet
Maçın Gümüş Adamı: Yunus
Maçın Kalecisi: Muhammed
Maçın Defansı: Mehmet
Maçın Ortasahası: Yunus
Maçın Forveti:Samet
Maçın Golü: Samet
Maçın Centilmeni: Ömer Faruk