Diriliş 2. Yarıda Dirildi!

Maçın Adamı : Serkan 
Maçın Gümüş Adamı : İlter 
Maçın Defansı : Murat 
Maçın Ortasahası : Serkan 
Maçın Forveti : İlter 
Maçın Golü : Serkan 
Maçın Centilmeni : Mesut
Gecenin ilk maçında Diriliş Fk ile Dağlılar takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı 2 2 lik eşitlikle sona eren maçı Diriliş Fk takımı 9 3lük skorla kazandı ve Playoff yolunda önemli bir galibiyete imza attı.
Diriliş Fk takımı maça kötü başlarken ilk bölümlerde Çok tutuk bir görüntü sergiledi, Rakibin puan cetvelindeki konumu da kendilerini kısmen rehavete iterken buna paralel kendi oyunlarından çok uzak bir oyun sergilediler ve devreyi 2 2 lik eşitlikle tamamladılar. İkinci yarıda daha istekli bir oyun sergileyen ekip aradıkları golleri buldu ve peş peşe attıkları gollerle sahadan farklı bir skorla rahat bir galibiyetle ayrıldılar. Play offlar yetişirken her puanın büyük önem taşıdığı bu dönemde ilk yarıdaki skor korkuturken ikinci yarıda rakibin de oyundan düşmesini fırsata çevirdiler 3 puanı ceplerine koydular.
Özellikle orta alandaki eksik oyuncuların yokluğunu hisseden ekip bu eksikliği Serkan’la tamamlamaya çalışsa da İlk yarıda çok net pozisyonlardan sonuç alamadılar. Orta alanda oyun kurmakta zorlanan ekip uzaktan şutlarla gol aradılar 2. yarıda ise oyunu rakip yarı alana yığan ekip buldukları gollerle galibiyeti almasını bildiler.
Serkan attığı 4 golle takımını sırtlayan isim olurken İlter 2 gol ile takımın 1 diğer skorer oyuncusu oldu.
Dağlılar takımı önceki sezonlardaki performanslarını mumla aratırken kötü gidişlerini bu maçta da sürdürdüler ve sahadan farklı mağlubiyet ile ayrıldılar. İlk yarıda skor olarak maça ortak olsalar da oyun olarak istediklerini yine sahaya yansıtamadılar yine takım oyununu istedikleri şekilde oynayamadılar. Takımdaki en büyük eksik orta alandaki boşluk diyebiliriz ki bu bölge rakip tarafından çok kolay şekilde geçiliyor kalelerinde de Maç boyunca sürekli tehlikeler yaşıyorlar. Orta alanda iyi oyun kuramayan ekip uzun toplarla rakip Kalede etkili olmaya çalıştılar, zaman zaman aradıkları pozisyonları bulsalar da daha çok kalelerinde pozisyonlar verdiler. Aslında savunma olarak iyi mücadele etseler de rakibin üst üste olan atakları karşısında oldukça yorulan savunma blogunun direnci bir noktadan sonra düştü ve peş peşe yedikleri goller ile fark kaçınılmaz oldu. İsa ve İsmail ile kontra toplarla etkili olsalar da orta alandan yeteri kadar top alamayınca bu iki oyuncuyu da yeteri kadar kullanamadılar. Barkın Kalede iyi bir maç çıkarırken oyuna geçmesi kaledeki eksikliğini hissettirdi. İsmail attığı 2 golle takımın en skorer oyuncusu olurken ileri uçta çok istekliydi, Davut da takımın diğer golüne imza atan isimdi. Erhan ise bu akşam çok isteksiz bir görüntü sergiledi.