Gümüş Gençlik Galibiyete Hasret Kaldı…

Maçın Adamı : Yavuz 
Maçın Gümüş Adamı : Emrah 
Maçın Kalecisi : Ramazan 
Maçın Defansı : Recep 
Maçın Ortasahası : Yavuz 
Maçın Forveti : Cihat 
Maçın Golü : Halit 
Maçın Centilmeni : Muhammed 
Gecenin ikinci maçında Gümüş gençlik ile Zirenk FC takımları karşılaşırken ilk yarısı Zirenk FC takımının 3 1 üstünlüğüyle geçilirken maçtan da 5 1 lik skorla üstün ayrılarak 4 puanı ceplerine koydular.

Zirenk Fc takımı maça istekli ve atak bir oyuna başlarken henüz maçın başlarında buldukları gollerle skor avantajını ellerine aldılar, baskın oyunlarıyla rakip Kalede etkili ataklar buldular. Rakibe göre daha çok atak yapan ekip rakip kalede daha etkili olan taraftılar diyebiliriz. Özellikle hücum hattında yine uyumlu bir görüntü sergileyen ekip pozisyon bulmakta zorlanmazken haklı bir galibiyet aldılar. İkinci yarıda skor avantajını koruyan ekip farkı da açarak Sahadan net bir skorla Galip ayrıldılar. Playofflar için ne kadar istekli olduklarını gösteren Zirenk Fc sona yaklaşılırken kritik bir galibiyet aldı ve yoluna emin adımlarla devam etti. Emrah ve Yavuz la orta alanda yine etkili olan ekip İyi paslaşmalarla hızlı geçerek yine hücumda etkili oldular. Yavuz attığı 2 golle takımını en Skorer oyuncusu olurken Recep Emrah ve Cihat takımlarının diğer gollerine imza atan oyuncular oldular.

Gümüş gençlik takımı ligdeki en farklı mağlubiyetini alırken playofflar yaklaşılırken kötü bir sınav verdiler diyebiliriz. Üst üste 4 maçtır berabere kalan ekip bugün sahadan farklı bir mağlubiyetle ayrılırken bu mağlubiyetten ders çıkaracaklardır diye düşünüyorum. Aslında fikstür olarak zor bir periyottan geçen ekip buna rağmen bu 4 Zorlu maçtan da puan çıkarması ne denli başarılı bir takım olduklarını gösterse de bugün Orta alanda Sedat’ın yokluğu takımı direk olumsuz yönde etkiledi ve hücum olarak çok vasat bir performans sergilediler. Orta alanda top yapamayan ekip özellikle İlk yarıda çok net pozisyonlar bulmasına rağmen bu pozisyonlardan sonuç alamazken bu kaçan golleri ilerleyen dakikalarda çok aradılar. Özellikle Ertuğrul karşı karşıya 2 net pozisyondan sonuç alamazken bu anlar maçın kırılma anlarıydı diyebiliriz. İlk yarıdaki farklı skor takımı oyundan düşürürken ikinci yarıda da rakibe direnemediler ve fark kaçınılmaz oldu. Savunma olarak Aslında diri bir görüntü sergiler de ileri uçta üretken olamamaları ve topu Ayağında fazla tutamamaları kalelerinde çok pozisyon vermelerine sebep oldu. Halit takımının tek golünü imza atan isim olurken yeteri kadar top alamadı, Muhammed Kalesinde yine etkili kurtarışlar yapsa da bu performansı puan için Yeterli olmadı, Ertuğrul ise özellikle İlk yarıda değerlendiremediği iki net pozisyonla takım adına önemli bir fırsat tepti diyebiliriz.