Haddini Bilbao Parma Kalesini Geçemedi!

Gecenin bir diğer maçında adeta nefesleri kesen bir maç izlenirken Parma ile Haddini Bilbao takımları kıran kırana geçen maçtan 1 1 lik eşitlikle ayrılıp 1 er puanları ceplerine koydular.
İzleyenlerin futbola doyduğu bu müthiş maç adeta play off maçı tadında geçerken Parma yine iyi savunma takımı olduğunu gösterdi ve güçlü rakibine karşı çok iyi direnerek kalesini gole kapattı.
İlk yarısı 0 0 biten maçta 2. yarı 2 gol de peş peşe gelirken Parma daha çok kontra toplarla gol aradı ama genel olarak özellikle son bölümlerde iyice geriye yaslanarak gol yememe adına büyük çaba sarfettiler, amaçlarına da ulaştılar. Rakibin etkili gol ayaklarına rağmen iyi kapanan ekip rakibe gol şansı vermezken savunma üçlüsünün yanısıra Davut ve Metehan’ın da sürekli savunmaya yardım etmesiyle rakibe topla oynama şansı en azından kendi ceza alanlarında vermediler. Gecenin ismi tartışmasız Erkan Terzi olurken mükemmel kurtarışlarıyla adeta tek başına rakibine dur dedi, çatal tabir edilen noktalardan 5 6 tane top çıkardı, performansıyla takımını ayakta tuttu.
Haddini Bilbao takımı maç boyunca etkili paslaşmalarla rakip kalede etkili olmaya çalışsa da sahanın 3 te 2 lik kısmını iyi kullanmasına karşın 3. bölgede çok da istedikleri pozisyonları bulamadı, daha çok uzaktan şutlarla gol arayan ekip rakip kalecinin başarılı performansını geçemeyince sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı. Sahaya iyi yayılan ekip takım halinde sürekli etkili ataklar yapsa da rakip savunmanın kilidini açamadılar, play off dönemine yaklaşılırken önemli bir sınav vermiş oldular. Furkan takımının tek golüne imza atan isim olurken Ahmet takımının en iyisiydi, hem oyunu geriden iyi kurdu hem de etkili şutlarla sürekli gol aradı ama şans bugün yanında değildi.
Maçın Adamı : Erkan 
Maçın Gümüş Adamı : Ahmet 
Maçın Kalecisi : Erkan 
Maçın Defansı : Osman 
Maçın Ortasahası : Ahmet 
Maçın Forveti : Tarık 
Maçın Golü : Furkan 
Maçın Centilmeni : Seçkin