Derbide Kazanan Filistin…

Maçın Adamı : Mustafa Çoban
Maçın Gümüş Adamı: Coşkun
Maçın Defansı: Mümin
Maçın Ortasahası: Coşkun
Maçın Forveti: Mustafa Çoban
Maçın Golü: Mustafa Çoban
Maçın Centilmeni: Serkan
Maçtan Notlar:
Cska Filistin takımı maça paslı bir oyunla başlarken organize ataklarla rakip kalede etkili oldu. Bugün özellikle ilk yarıda çok gol pozisyonları bulamasalar da iyi ataklar yaptılar. Özellikle rakip yarı alana iyi yayıldılar diyebiliriz. Son haftalarda ki inişli çıkışlı performanslarını bu maçta tamamen silen ekip rakip kalede etkili oldu. Bu oyunla ilk yarıyı 3-2 önde tamamladı.
İkinci yarıda da rakibin oyundan düşmesini fırsata çeviren ekip rakip takım savunmasının arkasında çok boş alanlar buldu. Bu alanlar da buldukları gollerle farka koşmasını bildiler. Özellikle bu akşam orta alanda iyi mücadele eden ekip savunmada da başarılı bir performans sergileyip rakibe de göz açtırmadı. Oyunu önde kurmaları kendi adlarına avantaj olurken Mustafa nın çok koşması ve attığı 3 gol galibiyette etkili oldu. Orta alanda Coşkun un mücadelesi yine galibiyette büyük rol oynarken yaptığı asistlerle de galibiyette büyük rol oynadı. Serkan da iyi mücadele etti zaman zaman istediği topları alamamasına rağmen dirençli oynadı ve çok top kazandı. Mustafa Elmacı savunmadan etkili bindirmeler yaparken takımın iyilerindendi, Savunmanın ortasında Mümin savunmayı çok iyi toparlayıp takıma büyük katkı sağladı ve arkadaşlarının açıklarını kapattı diyebiliriz.
Yeni Nesil takımı maça savunma ağırlıklı başlarken zaman zaman etkili ataklar yapmaya çalıştılar. İlk bölümde Şevkinin golü ile öne geçmesine rağmen ilk yarıda kora kor mücadele edip durumu 2-2 getirdiler ancak ilk yarının son saniyelerinde yedikleri gol ile 3-2 geriye düştüler. İkinci yarıya da tutuk başlayan ekip çok fazla pozisyon bulamadılar. Aslında orta alanda çok koşmadıklarını söyleyebiliriz. Savunmada da büyük boşluklar veren ekip zaman zaman disiplinden koptular bu durum kalelerinde çok pozisyon vermelerine neden oldu ve mağlubiyeti bu şekilde aldılar. Uyum sorunu da göze çarparken aynı zamanda rakip kaleye de çok şut çekemediler. Bunu dışında mücadele anlamında da zayıf olan ekip çok şut çekemediler. İbrahim 2 golle takımın en skorer ismi olurken Şevki de maçı 1 golle tamamladı Şevki de takımı en etkili ismiydi. Naim de orta alanda çok mücadele etti. Uyum sorununa rağmen istekliydi. Kaleci Emre farkın açılmasına engel oldu ve çok başarılı kurtarışlara imza attı.

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.