Karadağ Mobilya Çok ‘İnançlı’ …

Maçın Adamı : Mustafa Çoban
Maçın Gümüş Adamı: Muhammet
Maçın Kalecisi: Cihat
Maçın Defansı: Abdullah
Maçın Ortasahası: Ramazan
Maçın Forveti: Mustafa
Maçın Golü: Ramazan
Maçın Centilmeni: Bayram
Maçtan Notlar:
Karadağ Mobilya genç ve dinamik kadrosuyla oyunu ilk dakikalardan itibaren rakip yarı alana yıkarak atak bir oyun oynadı ve çok net pozisyonlar buldu. İlk yarıyı 4-3 önde tamamlasalar da çok gol kaçırmalarını skor olarak üstünlük sağlamalarına engel oldu. Dirençli ve istekli oyunlarını bol pas yaparak süslediler. Oyunun hakimiyetini de yavaş yavaş ellerine almaya başladılar. Maçın favorisi olarak oynasalar da çok gol kaçırmaları farkı açamamalarına sebeb oldu. İlk yarıyı 4-3 önde tamamlayan ekip genel olarak ilk yarıda oyunun hakimiydi.
Karadağ Mobilya ekibi ikinci yarıda da baskılı bir oyun oynarken genel anlamda da oyunun hakimi oldular. Bir çok fırsatı da değerlendiremeseler de farkı açmasını bildiler. Hak ettikleri bir galibiyetle sahadan ayrıldılar. Takımın oyununu da saha iyi yansıttıklarını söyleyebiliriz. Bunun dışında bireysel performans olarak Mustafa attığı 5 golle ön plana çıkan isimdi. Muhammed orta alanda çok koştu ve 3 golle takımına destek oldu. Berat ta 2 şık gole imza atan isim oldu. Abdullah savunmadaki performansıyla dikkat çekerken Hasan ise savunmadaki müdaheleleri ile başarılı bir oyun sergiledi diyebiliriz.
Göçmen United bu kadar çok koşan ve dirençli bir takıma karşı iyi bir oyun sergileyen ekip ikinci yarının başlarında net pozisyonlar bulmalarına rağmen bunları değerlendirmekte oldukça zorlandılar. Çok gol kaçıran ekipte özellikle Mustafa bugün çok şanssızdı ve pozisyonları cömertçe harcadı. İlerki dakikalar da da buldukları pozisyonları birazda bencillikleri ile pozisyonlardan eli boş döndüler. Bu durum onları maça ortak etme şansını sıfıra indirdi. Ama ikinci yarı başındaki pozisyonları değerlendirmiş olsalardı en azından sahadan puan yada puanlar ile ayrılabilirlerdi. Yedikleri basit gollerle oyundan düşen ekip Kaleci Tuncay ın da bugün yediği basit gollerle toparlanamadılar Ve bugün şanssız bir gün geçirdiğini söyleyebiliriz. Savunmayı yine çok geride kurdular. Biraz daha önde baskılı oynasalardı daha çok pozisyon bulabilirlerdi. Buna karşı savunmada da uyumsuzluk göze çarptı. Bu akşamki mağlubiyeti kendi elleriyle verdiler diyebiliriz. Özellikle ikinci yarıda kaçırdıkları gollerin altını çizmek gerekir. Mustafa attığı 3 gol skora destek verirken Ahmet orta alanda çok dirençliydi. Bayram ise 2 gol ve savunma arkası pasları ile iyi oynadı.
Maçın Golü: Ramazan (Karadağ Mobilya)

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.