Çernobil Tecrübesi İle Galibiyete Ulaştı!

Günün 2.maçında Çernobil takımı ile Alkolik Bilbao takımları karşı karşıya gelirken Alkolik Bilbao takımı erken bir gol ile öne geçmeyi başarırken bu golden sonra hemen toparlanan Çernobil takımı art arda goller ile öne geçmeyi başardı. İlk yarı da Çernobil takımının bir atağında top hakeme çarpıp Alkolik Bilbao takımının oyuncusu Sedat’ın önünde kalırken Sedat etkili bir atak ile golü bulabilecekken topu auta atarak Fair-play ruhunu sahaya yansıttı. İlk yarıyı 4-1 Çernobil takımı önde tamamlarken 2.yarı Alkolik Bilbao takımı farkı azaltmak için çabalasa da Çernobil takımı tecrübesi ile skoru tuttu ve bulduğu goller ile maçı 11-5 kazanmasını başardı.

Kazanma Faktörleri
Maça kalelerinde şok bir gol yiyerek başlayan ekip hemen toparlanmayı başardı ve ilk yarıyı 3 farkla önde tamamlamayı başardı. 2.yarı rakibini yanına yaklaştırmayan ekip maçı farklı bir skor ile kazanmayı başardı. Kalede görev alan Mustafa refleksleri ve korkusuzca kurtarışları ile takımını önde tutmayı başarırken son dakikalarda oyuna girerek golcülüğünü de konuşturdu. Savunmada çok uyumlu olan Çernobil takımında Volkan savunmanın bel kemiğiydi. Takımın neşe kaynağı olan Volkan neşe kaynağının yanında takımında bel kemiği olduğunu müdahaleleri ile kanıtlarken, ileride ise yetenekli ve tecrübeli oyuncuları ile sonuca gitmeyi başaran Çernobil takımında Abdülkerim takımının ataklarını şekillendirirken oyun görüşü ve klas pasları ile kilidi açan isimdi. Forvette görev alan Naim ise bitiriciliği ve pozisyon bilgisi ile tecrübesini konuştururken attığı akıl dolu topuk golü ile büyük beğeni topladı. İlk dakikalarda geriye düşse de oyun disiplininden kopmayan ekip maçı farklı bir skor ile kazanmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri

Maça adeta 1-0 önde başlayan ekip bir türlü farkı açmayı başaramayınca kalelerinde golü gördü. Beraberlik golünden sonra oyundan düşen ekip ilk yarıyı 3-1 geride tamamlarken 2.yarı farkı azaltmayı başaramayınca maçı farklı bir skor ile kaybetmekten kurtulamadı. Kalede görev alan Deniz kalesinde ki bir çok güzel kurtarışa imza atsa da rakibin etkili oyuncuları karşısında yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada çok kopuk bir görüntü çizen Alkolik Bilbao takımında Suat savunmada oldukça efor sarf ederken bir çok kritik müdahelede bulundu. İleride zaman zaman etkili olan ekipte Sedat takımın dinamosu gibiydi. Sahada basmadık yer bırakmayan Sedat takımını yönlendirirken Fair Play ruhunu sahaya yansıtarak alkış aldı. Takımının Umudu olan Umut ise attığı goller ile takımını umutlandırsa da takım arkadaşları kendisine ayak uyduramayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Naim
Maçın Gümüş Adamı:Abdül
Maçın Golü:Naim
Maçın Kalecisi:Mustafa
Maçın Savunması:Volkan
Maçın Orta sahası:Abdül
Maçın Forveti:Naim
Maçın Centilmeni:Sedat