Kontra Atak Seriye Bağladı!

Günün ilk maçında Kontra Atak takımı ile Brother’s takımları karşı karşıya geldi. İlk yarı Kontra Atak fırtına gibi eserken Brother’s takımı ilk yarı fazla etkili olamadı. Gökhan ile açılışı yapan Kontra Atak takımı rakibe kolay pozisyon vermeyerek ilk yarıyı 4-0 önde tamamladı. 2.yarının başında Brother’s takımı Oğuz’un uzaktan attığı mükemmel gol ile umutlanırken Kontra Atak takımı bu gole hemen karşılık vermeyi başardı ve art arda goller ile farka gitti. İlk dakikadan itibaren maçın kontrolünü elinde tutan Kontra Atak takımı maçı 12-2 gibi farklı bir skor ile kazanmayı başardı.

Kazanma Faktörleri
Maça çok etkili bir başlangıç yapan ekip 10.dakikada açılışı yaparken ilk yarı rakibe gol şansı vermedi ve ilk yarıyı 4-0 önde tamamladı. 2.yarının başında kalesinde golü görse de art arda goller ile maçı koparan ekip maçı farklı bir skor ile kazanmayı başardı. Kalede görev alan Mehmet ilk yarı kalesinde devleşirken 2.yarının başında yediği golde dona kaldı. Buna rağmen performansı ile alkış alan Mehmet oldukça iyi bir maç çıkardı. Savunmada çok uyumlu olan ekip rakibin çoğu pozisyonunu kesmeyi başarırken Savunmada görev alan Eren savunmada çakılı kalan isimdi ve müdahaleleri ile maçın en çok top kesen ismiydi. İleride pas oyunu ile rakibi bunaltan ekipte Kadir hem savunmada hemde hücumda Xavi’yi andırırken oldukça efektifti. Sezer takımın en genç oyuncularından biri olurken hızı ve tekniği ile fark yaratırken bitiriciliğiyle de maçı koparan isimdi. Gökhan ise forvette görev alan isimdi. Pozisyon bilgisi ile maçı koparmayı başaran Gökhan attığı 6 gol ile maçın yıldızıydı. İlk dakikadan itibaren kontrolü elinde tutan ekip farklı bir skor ile maçı kazanmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça temkinli başlayan ekip rakibin golü bulmasından sonra oyundan düştü ve ilk yarıyı 4-0 geride tamamladı. 2.yarının başında golü bulsalar da devamını getiremeyince maçı kaybettiler. Kalede görev alan Kenan kalesinde bir çok gol pozisyonu görürken uzun boyu nedeniyle yerden atılan şutlarda çok pasif kaldı. Savunmada çok fazla açık veren Brother’s takımında Et’o savunmada çakılı kalan isimdi. Çoğu pozisyonda yalnız kalan Et’o ‘nun yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. İleride rakip savunma arasında kaybolan ekip istediği oyunu sahaya yansıtamazken Oğuz uzaktan attığı golle örümcek ağlarını alsa da fazla etkili olamadı. Ekici ise takımının ataklarını yönlendirirken takım arkadaşları kendisine ayak uyduramayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Maçın ilk dakikalarında ortada bir maç olurken golden sonra dağılan ekip maçı farklı bir skor ile kaybetmekten kurtulamadı.

Maçın Adamı:Gökhan
Maçın Gümüş Adamı:Sezer
Maçın Golü:Oğuz
Maçın Kalecisi:Mehmet
Maçın Savunması:Eren
Maçın Orta sahası:Sezer
Maçın Forveti:Gökhan
Maçın Centilmeni:Ekici