Çernobil, Gençlere Acımadı!

Günün 2.maçında Çernobil ile Sadıçlar takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 takımda temkinli başlarken ilk yarının ortalarında Çernobil Halil ile öne geçerken bu gol ile ilk yarıyı Çernobil takımı 1-0 önde tamamlamayı başardı. 2.yarı beraberlik golü için baskılı başlayan Sadıçlar takımı risk alınca savunmada açıklar vermeye başladı. Bu açıkları çok iyi değerlendiren Çernobil takımı art arda bulduğu goller ile farka giderken Sadıçlar takımı maçın son dakikalarında tek golünü bulurken maçı 5-1’lik skor ile Çernobil takımı kazandı.

Kazanma Faktörleri

Maça oldukça temkinli bir başlangıç yapan ekip dakikalar ilerledikçe baskısını arttırınca ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. 2.yarı rakibin gol bulmak için risk alması ile bir çok alan yakalayan ekip bulduğu goller ile maçı koparırken maçı farklı bir skor ile kazanmayı başardı. Kalede görev alan Mustafa genelde savunmada görev alırken bugün kaledeydi ve kurtarışları ile takımını ayakta tuttu. Savunmada birbirlerinin kademelerine çok iyi giren Çernobil takımında Volkan kritik müdahaleleri ile dikkat çekerken maçın en çok top kesen ismiydi ve takımını oldukça rahatlattı. İleride etkili oyuncuları ile sonuca giden Çernobil takımında Halil takımını yönlendiren isimdi. Maçın yıldızı olan Naim ise fiziğini çok iyi kullanırken uzaktan attığı goller ile şapka çıkarttı. İlk dakikadan itibaren maçın kontrolünü eline alan ekip maçı net bir skor ile kazanmayı bildi.

Kaybetme Faktörleri

Maça temkinli bir başlangıç yapan Sadıçlar buna rağmen ilk yarıyı geride tamamlarken 2.yarı bir türlü aradıkları beraberlik golünü bulamayınca savunmada açıklar verdi ve art arda yedikleri goller ile maçı kaybettiler. Kalede görev alan Fatih bir çok pozisyonda güzel kurtarışlara imza atsa da uzaktan atılan şutlarda etkisiz kaldı. Savunmada ilk yarı açık vermeyen ekip 2.yarı dağılırken Yusuf savunmada çakılı kalan isimdi. İlk yarı çok fazla efor sarf eden Yusuf 2.yarı yalnız kaldı. İleride bir türlü çoğalamayan ekipte Emre takımının dinamosu gibi hem savunmada hemde hücumda elinden geleni yaparken sahanın en çok koşan ismiydi. Takımının tek golüne de imza atan Emre takımının en efektif ismiydi. Erdoğan ise maç boyunca bir çok gol pozisyonuna girerken bunları sonuçlandıramayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Naim
Maçın Gümüş Adamı:Halil
Maçın Golü:Naim
Maçın Kalecisi:Mustafa
Maçın Savunması:Volkan
Maçın Orta sahası:Halil
Maçın Forveti:Naim
Maçın Centilmeni:Emre