Kontraatak Çok Net!

Günün ilk maçında Kontra Atak ile Green Boys takımları karşı karşıya gelirken Kontra atak takımı maça kaptanıyla çok iyi bir başlangıç yaparken farkı 2’ye çıkarmayı başardı. Green Boys takımı ise ilk yarı bir türlü kaleci Mehmet’i geçmeyi başaramazken ilk yarının sonlarında aradığı golü buldu ve ilk yarı 2-1 Kontra atak takımının üstünlüğü ile geçildi. 2.yarı Kontra atak takımı Green Boys takımına göz açtırmazken Kontra atak takımı maçı 4-1 gibi net bir skor ile kazanmayı başardı.

Kazanma Faktörleri

Maça oldukça etkili başlayan Kontra Atak takımı ilk yarıyı 2-1 önde tamamlamayı başarırken 2.yarı savunmada sergiledikleri performansla rakibe gol şansı tanımadı ve maçı 4-1 kazanmayı başardı. Kalede görev alan Mehmet mükemmel bir maç çıkarırken kurtarışları ve refleksleri ile dikkat çekerken karşı karşıya kaldığı pozisyonlardaki kurtarışları ile rakibin fişini çekti. Savunmada oldukça uyumlu olan ekipte Ahmet savunmanın bel kemiğiydi. Maç boyunca yaptığı müdahaleler ile rakibi rahatsız eden Ahmet performansı ile arkadaşlarına güven verdi. İleride etkili oyuncuları ve takım oyunu ile sonuca giden ekipte Kadir takımının ataklarını yönlendirirken oyun görüşü ile fark yarattı. Kontra atak takımının yeni transferi Oktay ise eski takımı karşısında performansı ile eski takımını üzerken maçın yıldızı olan Gökhan ise bitiriciliği ve pozisyon bilgisi ile golü adeta kokladı. Attığı goller ile rakibin fişini çeken Gökhan’ın bütün gollerde parmağı vardı. Oyun disiplininden hiç kopmayan ekip maçı net bir skor ile kazanmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri

Maça kalelerinde gol yiyerek başlayan ekip ilk yarının sonlarında buldukları golle farkı 1’e indirmeyi başarırken 2.yarı aradıkları golü bir türlü bulamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede görev alan Onur maç boyunca bir çok kurtarışa imza atsa da yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada zaman zaman dağılan ekipte Samet savunmasını maç boyunca terk etmezken 2.yarı yerini Yakup’a bıraktı. İleride bireysel yetenekler ile sonuca gitmeye çalışan ekipte Mert Y. takımının atak varyasyonlarını çeşitlendirirken maç boyunca arkadaşlarını besledi. Takımının tek golüne imza atam Mert takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamayınca performansı yenilgiyi engelleyemedi.

Maçın Adamı:Gökhan
Maçın Gümüş Adamı:Mehmet
Maçın Golü:Gökhan
Maçın Kalecisi:Mehmet
Maçın Savunması:Eren
Maçın Orta sahası:Kadir
Maçın Forveti:Gökhan
Maçın Centilmeni:Mert Y.