Geçit United 2. Yarıda Açıldı!

Gecenin ilk maçında Geçit United ile Emek City takımları karşı karşıya gelirken Geçit United takımı lig tecrübesiyle maçı kazanmasını bildi ve kritik bir galibiyet aldı.
Geçit United takımı maça istekli başlarken ilk bölümlerde gol bulmakta zorlansa da devreyi 2 1 önde tamamlamasını bildi. 2. yarıda da pozisyonlar üreten ekip Emre’nin yıldızlaşmasıyla sahadan 3 puanla ayrıldı ve yeniden çıkışa geçti. Umut ve Fırat gibi uzaktan etkili şut ayakları olan ekip ileride Ahmet ve Emre ile de baskılı oyun oynayınca galibiyet buna paralel gelirken çok da pozisyondan sonuç alamadılar. İbrahim savunmada Mesut’la uyumlu bir görüntü çizerken hücuma verdiği desteklerle 2 de gole imza attı, Mesut ise savunmadaki yerini hiç kaybetmedi. Umut uzaktan etkili şutlarla yine takımın en tehlikeli isimlerinden olurken Fırat da uzaktan şutlardan 1 gollük skor katkısı sağladı, Emre attığı 2 gol ve istekli oyunuyla gecenin adamı olurken Ahmet çok istekli olmasına karşın son vuruşlarda çok şanssızdı.
Emek City lige yavaş yavaş alışmaya çalışırken yaşca rakipten tecrübeli olsalar da lig tecrübeleri daha azdı ve lige tam adapte olamadıklarını düşünüyorum. Özellikle geçen maçtaki müthiş performansın ardından sahadan en az 1 puanla ayrılabilirlerdi fakat hücum olarak çok eksik kalıyorlar ve kalabalık atak yapamıyorlar. İsmail ve Olcay genel anlamda iki kişi halinde atak yapmaya çalışırken geriden yeteri kadar destek alamamaları skor üretmelerine engel oluyor. Genel anlamda savunmayı sıkı tutan ekip maç boyunca rakibin kalabalık atalarına iyi karşı koysa da ileri uçta çoğalamadılar, buldukları pozisyonlardan da sonuç alamadılar. Oğuzhan ve İsmail 1 er golle takımın gol ayakları olurken Olcay orta alanda takımın en etkili ismiydi.
Maçın Adamı: Emre
Maçın Gümüş Adamı: İbrahim
Maçın Defansı: İbrahim
Maçın Ortasahası: Fırat
Maçın Forveti: Emre
Maçın Golü: Emre
Maçın Centilmeni: Olcay