Çalı Derbisinde Kazanan Egemenspor!

Çalı derbisinde Egemenspor ile Badboys takımları karşı karşıya gelirken kıran kırana geçen maçta kazanan son dakika golleri ile Egemenspor oldu ve zirve yarışını sürdürdü.
Kazanma Faktörleri:
Egemenspor ilk bölümlerde özellikle final paslarında çok hata yaparken pozisyon bulmakta zorlandı ve devreye de geride girdi. 2. yarıda fark bir ara 3 3 kadar çıkıp 7 4 yenik duruma düşseler de son bölümlerde baskılı oyunlarının karşılığını aldılar ve buldukları gollerle sahadan 10 7 lik skorla galip ayrılıp yükselişlerini sürdürdüler. Alınan galibiyetteki en büyük etken iyi pas yapmaları, 3 farklı geriye düşmelerine rağmen oyun disiplininden kopmamaları ve takım oyununu sahaya çok iyi yansıtmalarıydı diyebiliriz. Kenan hem savunmadaki başarılı oyunu hem de uzaktan şutlarıyla geceye damgasını vuran isim olurken özellikle attığı son gol ceza alanı dışından doksan diye tabir edilen yere gidince bu gol hem galibiyeti perçinledi hem de gecenin golü oldu. Gol Krallığının en ciddi adayı Serkan bu maçın da en skorer oyuncusu olurken 5 golüyle takımını sırtladı, diğer golleri ise Selçuk ve Yalçın attı.
Kaybetme Faktörleri:
Badboys rakibe göre daha toplama bir kadro ile sahaya çıkarken takımda yıldız isimler olsa da uyum sorunu bariz şekilde görülüyordu ve bu da çok top kaybı yapmalarına sebep oldu. Burak ve Tufan’la ileri uçta etkili olan ekip bu ikilinin ilk yarıdaki 2 şer golüyle devreyi 2 farklı üstünlükle tamamladılar. 2. yarıda daha çok geriye yaslanık oynamaları çok pozisyon vermelerine sebep olurken farkı bir ara 3 e çıkarmalarına rağmen bu skoru koruyamadılar ve sahadan 3 farklı skorla yenik ayrılıp hiç de hesapta olmayan bir mağlubiyet aldılar. Burak attığı 3 gol ve mücadelesi ile takımın en öne çıkan ismi olurken Tufan’ın çabası mücadelesi ve takımı yönlendirme gayreti karşılık vermedi, arkadaşları ona ayak uyduramayınca mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Kaleci Ömer Faruk maç boyunca yaptığı kurtarışlarla takımını ayakta tutarken buna rağmen son dakikalardaki şut yağmuruna o da ayakta duramadı.
Maçın Adamı: Kenan
Maçın Gümüş Adamı: Serkan
Maçın Kalecisi: Ömer Faruk
Maçın Defansı: Kenan
Maçın Ortasahası: Burak
Maçın Forveti: Serkan
Maçın Golü: Kenan
Maçın Centilmeni: Yalçın