Liverpool Uykudan Geç Uyandı!

Gecenin ikinci maçında iki genç ve dinamik takım karşı karşıya gelirken gecenin sihiri gereği bu maçta son dakikalarda kazanılan bir maç oldu. İkinci yarı oyunu elinde tutan ve golleri bulan Bochka takımı Özellikle son on dakikaya bu oyunu yansıtamayınca sahadan mağlup ayrıldı.
Kazanma Faktörleri
Liverpool kalede Melih ile başlarken defansta değişmez ikili Pablo ve Hakan’ın yanına Emir eklendi. Emir çakılı oynarken Pablo ve Hakan dönüşümlü olarak atağa çıkan defans oyuncuları oldular.Buna rağmen skora katkı sunamasalarda mücadeleleri ile beğeni topladılar. Liverpool hücumunu ise Mert , Yunus ve Ozan oluşturdu. Bu üçlüden Mert ve Yunus ikişer gol atarken Ozan bir golle arkadaşlarını takip etti. Özellikle 40. Dakikadan sonra vites arttırıp doğru işler yapan Liverpool hücumu maçı koparmayı başardı. Yunus bu dakikadan sonra attığı iki golle takımı sırtlarken galibiyet golünü takımın vazgeçilmezi Mert atmayı başardı. Liverpool zaman zaman koptuğu maçtan tecrübesi ve yeteneği ile galip ayrılmayı başardı.
Kaybetme Faktörleri
Bochka takımı ligin yeni ve genç takımlarından biri. Buna rağmen iyi pas çeviren ve içinde son vuruş olarak kaliteli ayaklar bulunduran bir takım. Bochka takımı ilk yarı elde ettiği üstünlüğü ikinci yarı da sürdürürken Liverpool hücumcularının hızlı çıkışlarına maçın bitimine on dakika kala çare bulamayınca , rakibin maça ortak olmasına ve galibiyeti kazanmasına neden oldular. Kalede Mehmet zaman zaman iyi kurtarışlar yapmayı başardı. Yavuz , Kubilay ve Mehmet Ö. Üçlüsü Bochka savunmasını oluştururken bu üçlüden Yavuz ve Kubilay gol atmayı başardı.Mehmet Ö. İse iki gol atarak takımın en skoreri olmayı başardı. Maçın genelinde rakibi bozan bir savunma anlayışı izleyen ekip maçın sonunda oyun disiplininden kopmanın cezasını galibiyetten olarak ödedi. Hücumda Alperen , Mete ve Cengiz bu maç gol olarak sessiz kalsalar da oynadıkları futbolla beğeni topladılar.
Maçın Adamı : Yunus
Maçın Gümüş Adamı : Mert
Maçın Golü : Mehmet Ö.
Maçın Kalecisi : Melih
Maçın Savunması : Pablo
Maçın Orta Sahası : Ozan
Maçın Forveti : Mert
Maçın Centilmeni : Emir