Balat Tecrübesi İle Galibiyete Ulaştı!

Günün 2.maçında Balat Tr ile Brother’s takımları karşı karşıya geldi. Maç çok dengeli başlarken ilerleyen dakikalarda 2 takımında etkili atakları olurken açılışı yapan taraf Balat takımıydı ama Brothers takımı hemen karşılık verdi ve ilk yarı beraberlik ile sonuçlandı. 2.yarı karşılıklı goller ile başlarken dakikalar ilerledikçe Balat takımı baskısını arttırdı ve maçın son anlarına girilirken 2 farklı üstünlük ile girdi. Maçın son dakikasında Brothers takımı farkı azaltmayı başarsa da kalan dakikalar yetmedi ve maçı 4-3 skor ile Balat takımı kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça temkinli başlayan Balat takımı maç boyunca skor olarak hiç geri düşmezken maç içerisinde zor dakikalar yaşasalar da oyuna tutunmayı başardı, ilk yarı öne geçseler de ilk yarıyı beraberlik ile tamamlayan ekip 2.yarı rakibini atakları ile boğarak galibiyete ulaşırken kalede görev alan Eren çok iyi bir performans sergiledi. Oyunu çok iyi yönlendiren Eren kurtarışlarıyla takımını skor olarak hep oyunda tuttu. Savunmada birbirleri ile uyumlu olan ekip kademelere çok iyi girerken Habil savunmanın bel kemiğiydi ve rakibin çoğu atağını kesmeyi başardı. İleride takım olarak atak yapan Balat takımında Ayhan takımının ataklarını çeşitlendiren isimdi. Oyun görüşü ile takımını rahatlatan Ayhan kritik pasları ile kilidi açan isimdi. Forvette görev alan Ahmet Ç. ise maçın kaderini belirleyen kişiydi. Bitiriciliği ile dikkat çeken Ahmet Ç. yoktan yarattığı pozisyonlar ile goller bulurken pozisyon bilgisi ve tekniği ile göz doldurdu. Maçın kontrolünü genel olarak elinde tutan ekip zaman zaman zorlansa da galibiyete ulaşmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça rakibi tartarak başlayan Brothers takımı rakibine göre oldukça genç ve dinamik bir oyuncu kadrosuna sahip olsa da rakibin tecrübesi karşısında biraz bocaladılar. Maç içerisinde 2 kez geriye düşseler de skoru eşitlemeyi başaran ekip bir türlü öne geçemeyince stres oldular ve maçı kaybettiler. Kalede görev alan Ömer kalesinde bir çok tehlikeli pozisyon görürken güzel kurtarışlara imza atsa da yediği bir kaç golde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada çok fazla efor sarf eden ekipte Talha savunmada çakılı oynayan isimdi. Bir çok atağı kesmeyi başaran Talha elinden geleni yapsa da performansı yenilgiyi engellemeye yetmedi. İleride pas oyunu ile sonuca gitmeye çalışan ekip rakibin pas yollarını kapatması ile bocalarken Ekici ve Eren top alışverişini gerçekleştirirken Ekici topu ayağında çok ezerken Eren ise daha efektif bir görüntü çizdi. Forvette görev alan Enes ise attığı 2 gol ile takımını ayakta tutmaya çalışırken girdiği pozisyonları oldukça etkili kullandı. Maç içerisinde oyun disiplininden kopmayan ekip rakibin tecrübesi karşısında fazla etkili olamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Ahmet Ç.
Maçın Gümüş Adamı:Eren (Balat)
Maçın Golü:Ahmet Ç.
Maçın Kalecisi:Eren (Balat)
Maçın Savunması:Habil
Maçın Orta sahası:Enes
Maçın Forveti:Ahmet Ç.
Maçın Centilmeni:Berat