Brothers Fırsat Tepti!

Günün ilk maçında Brothers takımı ile Bochk takımları karşı karşıya geldi. İlk dakikalarda daha etkili olan Bochk takımı Cengiz ile öne geçerken skoru koruyamayan ekip art arda kalesinde goller gördü. Brothers takımı ise maça ısınamadan kalesinde golü görse de ilk yarıyı 2-1 önde tamamlamayı başardı. 2.yarının başında Haktan ile beraberliği yakalayan Bochk takımı golden sonra öne geçmek için bir çok pozisyon yakalasa da bunları değerlendiremedi. Maçın son anlarında Engin ile 3.golü bulan Brothers takımı maçı 3-2 kazandığını zannederken maçın son atağında Cengiz sürpriz bir gol ile skoru eşitleyerek maçın berabere bitmesini sağladı.
Brothers
Maça kalelerinde gol yiyerek başlayan Brothers takımı oyundan düşmeyerek önce beraberliği sonrada öne geçmeyi başaran ekip skoru koruyarak ilk yarıyı önde tamamladı. 2.yarının başında ilk yarıda olduğu gibi gol yiyen Brothers takımı çok fazla gol pozisyonuna girse de bir türlü aradığı golü bulamıyordu. Kalesinde de tehlikeli pozisyonlar veren ekip maçın son anlarında takımda ilk defa forma giyen Enginin golü ile öne geçen Brother takımı son dakikalarda skoru koruyamadı ve maçın son atağında kalelerinde golü görerek 3-3 berabere kaldı. Kalede Ömer görev aldı. Maç boyunca çok fazla gol pozisyonuna engel olan Ömer’in yediği 3 golde de yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunması zaman zaman dağılan ekip rakibine çok fazla gol pozisyonu verdi. Savunma oyuncularının çoğu hücuma katıldığında geriye dönmede iskonto yaşayan ekipte Eto genelde savunmada yalnız kalırken ileride zaman zaman istedikleri oyunu sahaya yansıtan Brothers takımı atağa çıkarken çok fazla top kaybetmesi savunmada eksik kalmasına neden oldu. Orta sahada görev alan Emre takımının dinamosu gibiydi. Oyunun her 2 yönünde de elinden geleni yapan Emre takımını ayakta tutan isimdi. En uçta görev alan Engin ise 2 gol kaydetmesine rağmen maç boyunca çok fazla gol pozisyonuna giren Engin girdiği pozisyonlardan bir kaçını daha gole çevirseydi maçı koparabilirdi. Rahat galibiyete uzanabileceği Maçtan beraberlikle ayrılan ekip sonraki maçlarda daha düzenli bir oyun sahaya yansıtmalılar.
Bochk Fc
Maça hızlı bir giriş yapan ekip Cengiz ile ilk dakikalarda öne geçmeyi başarsa da skoru koruyamadı ve ilk yarıyı 2-1 geride tamamladı. 2.yarı ilk yarıda olduğu gibi erken bir gol ile beraberliği yakalayan Boçhk takımı öne geçmek için pek çok gol pozisyonuna girse de bunları değerlendiremeyince 47.dakikada kalelerinde golü görerek geriye düşen Boçhk takımı son dakikada baskısını arttırarak son atakta açılışı yapan Cengiz kapanışı da yaparak takımına beraberliği getirdi. Kalede görev alan Oğuz takımın en büyüklerinden biriydi. Maç boyunca takım arkadaşlarını yönlendiren Oğuz yaptığı kurtarışlar ile maçın kopmasını engelledi. Savunması iyi olan genç ekip ilk yarıda 2 dakika oyundan düşmesi ile geriye düşse de maçın genelinde iyi bir iş çıkardı. Yavuz savunmanın bel kemiğiydi. Rakibin ataklarını iyi kesen ekipte ileride istediği oyunu sahaya güzel bir şekilde yansıtırken Cengiz attığı 2 gol ile takımına bereketlisi hediye ederken bitiriciliği ile göz doldurdu. Haktan ise yoktan bir pozisyondan golü bulurken takımının en efektif isimlerinden biriydi. Genç ekip rakibine oranla fizik ve yaş olarak küçük olsalar da sürpriz bir oyun ile beraberliği kopardı.
Maçın Adamı:Cengiz
Maçın Gümüş Adamı:Engin
Maçın Golü:Cengiz
Maçın Kalecisi:Oğuz
Maçın Defansı:Yavuz
Maçın Ortasahası:Cengiz
Maçın Forveti:Engin
Maçın Centilmeni:Oğuz