Sado Gollerle Döndü!

Gecenin son maçında Bursalona ile Fight Club takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçilse de golleri bulan taraf Bursalona takımı oldu ve maçı ilk yarıdan bitirip sahadan 6 1lik skorla galip ayrıldılar.
Kazanma Faktörleri :
Bursalona takımı maça iyi başlarken istekli oyunu ve Sado nun takipçiliği ile ilk yarıda farkı açmasını bildi ve rahat bir maç geçirdi diyebiliriz. 2. Yarıda rakibin de oyundan düşmesiyle kendilerini çok sıkmayan ekip çok pozisyondan sonuç alamasa da sahadan 6 1 lık skorla galip ayrılıp moral buldu. Disiplinli savunma anlayışı ve hücum hattında çok koşan oyuncuların istekli oyunu galibiyeti getirirken Sado nun 4 golü galibiyette önemli rol oynadı.
Kaybetme Faktörleri :
Fight Club takımı maça as oyuncularından yoksun çıksa da iyi mücadele ettiler ve aslında bu farkı hak edecek kadar kötü de bir oyun sergilemediler. Özellikle ilk yarı başa baş bir mücadele verseler de skor üretme konusunda yetersiz kaldılar ileride çoğalamadılar, kalelerinde de şanssız goller gördüler ki ilk 3 golde kaleci Furkan kurtarış yapsa da rakip forvet Furkan seken topları tamamladı, yani çok şanssız goller yediler. Bunun dışında mücadele ve savunma anlamında iyi bir görüntü verseler de ileride çoğalamamaları mağlubiyette en büyük etkendi diyebiliriz.
Maçın Adamı : Sadrettin
Maçın Gümüş Adamı : Ayhan
Maçın Kalecisi : Bayram
Maçın Defansı : Dalyan
Maçın Orta Sahası : Ayhan
Maçın Forveti : Sadrettin
Maçın Golü : Osman
Maçın Centilmeni : Osman