Palermo Süprize İzin Vermedi!

Günün 2.maçında Palermo takımı ile Çepni takımları karşı karşıya geldi. Oyuna daha baskılı başlayan ekip Palermo takımı olurken öne geçmeyi de başaran Palermo takımı skor üstünlüğünü de alınca maçı kontrol altına aldı. Çepni takımı Kontra ataklar ile sonuca gitmeye çalışırken ilk yarı 3-0 Palermo takımının üstünlüğü ile geçildi. 2.yarıya farkı arttırmak için baskılı başlayan Palermo takımı Çepni takımı ile karşılıklı gol goller bularak 5-1 öne geçti. bu dakikadan sonra rehavete kapılan Palermo takımı kalesinde art arda pozisyonlar verirken Çepni takımı kısa süre içinde 3 gol bularak farkı 1’e indirirken maçın son anlarında golü bulan Palermo takımı maçı 6-4 kazandı. Maçın bitiş düdüğü ile spor ahlakına ve ruhuna yakışmayan bir şekilde kavgaya tutuşan oyuncular güzel oyuna gölge düşürdü.
Kazanma Faktörleri
Maça oyunun kontrolüne ele alarak başlayan Palermo takımı kilidi 14.dakikada açarken ilk yarının son dakikalarına 2 gol daha sığdırarak ilk yarıyı 3-0 önde tamamlarken 2.yarı kalesinde golü görse de skoru 5-1’e getiren ekip rehavete kapılık farkın 1’e düşmesine engel olamasa da maçı 2 fark ile kazanmasını bildi. Kalede görev alan Eren ilk yarı kalesinde devleşirken 2.yarı aynı performansı gösteremese de fark 1 iken çok güzel kurtarışlara imza attı. Savunmada çok iyi iş çıkaran takım rehavete kapıldığı 2 dakikada rakibini oyuna ortak ederken Kudret savunmada mükemmele yakın bir performans sergiledi, maç boyunca rakibin ataklarını çok iyi bir şekilde kesen Kudret savunmayı toparlayan isimdi. İleride istediği oyuna sahaya yansıtan ekipte Murat ve Hüseyin takımın yıldızlarıydı. Hüseyin hem savunmada hemde hücumda çok fazla efor sarf ederken Murat ise bitmek bilmeyen enerjisi ile rakip savunmayı yıldırdı. 2’şer gole imza atan 2’li maçı takımlarına getiren isimlerdi. Güzel bir oyun ortaya koyan ekip maçın sonundaki olaylarda biraz daha sakin kalabilirlerdi.
Kaybetme Faktörleri
Maça temkinli başlayan Çepni takımı rakibinin hatasını beklerken kalelerinde golü gördü. ilk yarının sonlarına doğru beraberliği yakalamak için baskısını arttırdığı dakikalarda kalesinde açıklar veren ekip 2 gol daha kalelerinde görünce 3-0 geriye düştüler ve ilk yarıyı bu skor ile geride tamamladılar. 2.yarı karşılıklı goller ile ilk golünü bulan ekip 5-1 geriye düştükten sonra çok iyi bir reaksiyon göstererek 2 dakikada 3 gole imza atan ekip farkı 1’e indirse de beraberlik golünü bulamayınca kalelerinde golü görerek 6-4 mağlup ayrıldılar. Kalede görev alan Burak fiziği ile kalesini doldururken refleksleri ile dikkat çekti. Savunmada kopuk bir görüntü çizen ekipte Nevzat savunmada çakılı kalan isimdi genelde tek kalan Nevzat kritik müdahaleleri ile farkın açılmasını engellerken ileride kontra atak ile gol arayan ekip rakibin rehavete kapıldığı dakikalarda oyuna ortak olmayı başarırken Emir oyun görüşü ve verdiği akıl dolu paslar ile kilidi açarken Mehmetcan ise takımını oyunun içine sokan isimdi, takımının en efektik ismi olan Mehmetcan bitiriciliği ile dikkat çekerken, güze bir mücadele sonucunda mağlup olan ekip kazanabileceği maçtan yenik ayrılınca sinirleri gerildi ve rakip oyuncularla önce sözlü sonrasında ise yumruklaşmaya kadar giden kavgada fevri davranmamaları gerekirdi.
Maçın Adamı:Murat
Maçın Gümüş Adamı:Hüseyin
Maçın Golü:Hüseyin
Maçın Kalecisi:Eren
Maçın Defansı:Kudret
Maçın Ortasahası:Hüseyin
Maçın Forveti:Murat
Çepni Sk oyuncusu Mustafa Şen ve Muhammet disiplin kuruluna sevkedilmiştir…